2777
2789
عنوان

ده روز تاخیر پریود و ازمایش منفی با علائم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 23580 بازدید | 48 پست
وای خدای من ۵۰ روز. حتی با وجود پری های منظم؟ چی کشیدی. این تجربه ها رو میشنوم به خودم خنده ام میگی ...

مثبت شد عزیزم ۱۰۶۰ شده 😍😘🌺😉😉😉 انشالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🙏🙏🙏🙏

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم که امروز همش شر شر اشکم در میاد. کاملا میفهمم هورمونیه ولی نمیفهم بارداری یا پریودیه. از همه جهت هم اوکیم اگر پریود شم عیب نداره و اگر باردار باشم چ بهتر ولی گریه و حساسیتم رو نمتونم کنترل کنم 

کسی نیست؟ من اصلا اروم و قرار ندارم. امروز روز ۴۴ عه. نه علائم بارداری دارم نه پریودی. بیبی چک امروز هم منفی بود. این حالت بلاتکلیفیم کلافه ام کرده. نمیتونم به کارام برسم. نفخ و یبوست و ترشحات دارم. ولی نمیشه گفت بارداریه. خسته شدم.

وای خدای من ۵۰ روز. حتی با وجود پری های منظم؟ چی کشیدی. این تجربه ها رو میشنوم به خودم خنده ام میگی ...

عزیزم شما ماهی که گفتید فعلا بی بی مثبت با چند روز تاخیر بود که بی بی زدید ؟

اسی میشه بگی شما حامله بودی یا ن؟

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

سلام. خیلی جالبه. من این تاپیک رو فروردین ۹۷ زدم. اون ماه روز ۵۰ ام پریود شدم!

بعد از دو سال و دو ماه باردار شدم. یعنی خرداد ۹۹ باردار شدم و اسفند بدنیا اومد.

الان بچه ام ۲.۵ سالشه.

این ماه برای بچه دوم اقدام کردم و دوباره پریودیم تا امروز که میشه روز ۴۴ عقب افتاده. جالبه اومدم وارد اکانتم بشم که یه پست جدید بزنم رفتم پست های قبلیمو که ببینم اینجا رو دیدم.

اینم دارم مینویسم برا کسایی که مثل من بودن و هستند که انقدر امیدوار به اتفاقات نادر نباشن تو زندگی و رها کنن.

منم این ماه دوبار ازمایش دادم و منفی هر‌دو. همه اتفاقات الان که برای اقدام برای بچه دوم داره میفته برای بچه اول درست مثل این پست داره اتفاق میفته. فقط دعا کنید زودتر از بچه اول که ۴ سال طول کشید خدا بهم دومی‌رو هر وقت صلاحه بده

ممنووون از همه رفقای نینی سایتی