2777
2789
عنوان

آیا این چیزا یعنی من زنانگی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 85 پست
تنهایی نتونستم چوب پرده بخرم بزنم زیادم فکر نکنم گرون باشه شوهرم اصلا همکاری نمیکنهموکت هم میگه یال ...

پس اشکال از خودته  

اگ پولشو داری 

خونه نشون دهنده وضعیت روحی زنه 

شایدم من اینجوری فکر میکنم هرکی خونش تمیز و اراسته باشه میگم به به یه خانوووم اینجارو اداره میکنه 

برای پذیرایی خودم خریدم دو ماه کشید شوهرم راضی کنم بره دریل بگیره چوب پرده اینارو بزنه

اطرافت مرد دیگه ای نیست ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای پذیرایی خودم خریدم دو ماه کشید شوهرم راضی کنم بره دریل بگیره چوب پرده اینارو بزنه

پس مشکل از شوهرته عزیزم.تو چرا تو خودت دنبال مشکل میگردی؟ سوهرت مردونگی نداره توزنانگی داری

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

مگه مستاجر باشی باید این کارا رو بکنی برو یه تیکه موکت مرتب بخر بنداز تمیز بشه خونت به خودت احترام ب ...

پرده برای پذیرایی گرفتم شوهرم پیرم کرد تا چوب پرده خرید زد

چون کمک نمیکنه کارام نصفه میمونه انگار

بعدم میگم چند ماه دیگه بلند میشین دیگه تحمل کن

چرا نداری؟ داری خوبشم داری...فقط پول نداری که انشاالله خدا برات برسونه و خدا خودش براتون بسازه

اخه چوب پرده مگه چقد پولشه که با میخ زده؟

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه بخواد میتونه یه سادشو بگیره ولی هم تنلیش میاد هم میگه چند ماه دیگه پا میشیم صبر کن

اخه شما مگه تو اون خونه زندگی نمیکنید روحیه لازم ندارید مگه 

تو همش تو خونه ای 

شوهرت بیرونه برا مردا اینچیزا مهم نیس 

خونتون مهمون نمیاد؟ وای 

نه امثال منو شما زنانگی داریم ولی بخاطر بی عرضگی شوهرمون دوست نداریم به خودمون برسیم در واقع اونا مر ...

وای دقیقا شوهرش بی عرضس

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
پرده برای پذیرایی گرفتم شوهرم پیرم کرد تا چوب پرده خرید زدچون کمک نمیکنه کارام نصفه میمونه انگاربعدم ...

خب ان شالا خونه بعدی که رفتین از قبل موکت و پرده بزن بعد وسیله ببر .

شایدم پارکت یا کف سرامیک باشه

اگه بخواد میتونه یه سادشو بگیره ولی هم تنلیش میاد هم میگه چند ماه دیگه پا میشیم صبر کن

تو همونی که صابخونه تا هر شب مهمونی میگیره ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نه پدر و برادر ندارم

پدر و برادر شوهر ؟