2777
2789
عنوان

پارنترم

252 بازدید | 38 پست

از بچگی (من ۱۳ بودم اون ۱۷) باهم بودیم و الان من ۱۸ سالمه و اون ۲۲ و پنج ساله که باهمیم ( خونه ، ماشین نداره سربازیم نرفته !) کلی ام خاستگار خوب دارم اما اونو دوست دارم رک هم بهم گفته حالا حالا جلو نمیام تا بعد سربازیم ، چاره چیه بنظرتون چکار کنم اومدیم نیومد😑😂

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۸ میخوای شوهر کنی؟

چنلم توی بله : fararazbale [تو همون کسی هستی که بخاطر داشتنش حاضرم از همه چیز و همه کس بگذرم که فقط تو رو داشته باشم♡]...(برا دیگران:تو هیچ کدوم از کارام دخالت نکن،برا تو :اع از موی مشکی خوشت میاد؟پس هیچ وقت رنگ نمیکنم💙)🎼°○تو که میدونی وقتی هستی حال من بهتره○° 🎼

بستگی دارهما الان 2 سال کاتیم اما باهمیم معلوم هم نیس تا کی باهمیم

ینی چی دوسال کاتین ولی باهمین😂

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

۱۸ میخوای شوهر کنی؟

متاسفانه تو خانواده ما معتقدن دختر باید تو سن کم ازدواج کنه

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

متاسفانه تو خانواده ما معتقدن دختر باید تو سن کم ازدواج کنه

🥲💔 شرایط سختیه واقعا

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری

چنلم توی بله : fararazbale [تو همون کسی هستی که بخاطر داشتنش حاضرم از همه چیز و همه کس بگذرم که فقط تو رو داشته باشم♡]...(برا دیگران:تو هیچ کدوم از کارام دخالت نکن،برا تو :اع از موی مشکی خوشت میاد؟پس هیچ وقت رنگ نمیکنم💙)🎼°○تو که میدونی وقتی هستی حال من بهتره○° 🎼

حالا سنت ب کنار اوکیع 

ولی اینکه بهت گفته تا بعد سربازی نمیام جلو رو اعصابه . چجور دوس داشتنی هست. اون اکه واقعا میخواستت حداقل می‌آمد ب خانوادت بگه  بعد بره پی سربازیش تا بعدرسمی اقدام کنه. اینارو بهش بگو 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

اگه واقعا کلی خاستگار خوب داری ببخشید ولی koskholi

بخدا ی خاستگارم دارم  خونه لوکس ماشین خفن حقوق بالا ۲۸ سالشم هست ظاهرشم اوکیه و کلی هم اصرارم میکنن قبول نمیکنم چون ایشونو دوست دارم

یا دوتا دیگه هست اونام خونه ماشین سربازی شغل خوب همه رو دارن اما من بازم ایشون میخام 

یا از اینایی که گفتم لول پایین ترم دارم ولی فقط اینو دوست دارم 

عاقل باش دختر خوب پسری ک بخواد یکیو شرایطش نداشته باشه در تلاش ک ت رو از دست نده اینا گردن گیرشون خرابه بعد میگه من ک گفتم شرایطش ندارم فک کن26 سالت شده و موقعیت های خوب الان از دست دادی این اقا تکلیفش مشخص نیست کی ضرر کرده؟؟ انتخاب زیر20 سال الانت بر اساس احساسات زیاد جدی نگیر عشق و عاشقی درکار نیست ب خودت بیا عزیزم

حالا سنت ب کنار اوکیع ولی اینکه بهت گفته تا بعد سربازی نمیام جلو رو اعصابه . چجور دوس داشتنی هست. ا ...

گفتم

گفت بابام نمیزارع تا بعد سربازی زن بگیرم 

2790
2778
2791
2779
2792