2777
2789
عنوان

پارنترم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 38 پست

حالا انقد عجله نکن برای ازدواج 

دوست داشتم تاپیک یک دختر ۱۸, ساله درمورد درس یا کار یا اینده و مستقل شدنش باشه 

کل جمله هات و دغدغه ات سن ازدواج بود

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
بخدا ی خاستگارم دارم خونه لوکس ماشین خفن حقوق بالا ۲۸ سالشم هست ظاهرشم اوکیه و کلی هم اصرارم میکنن ...

رک بگم یا داری هزیان میگی یا واقعا عقلی نداری

لطفا حماقت نکن و انقدر بچگانه فکر نکن

واقعا قصد توهین ندارم فقط دلم برای نسل خودم میسوزه که انقدر درگیر احساسات مزخرف نر ها شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاقل باش دختر خوب پسری ک بخواد یکیو شرایطش نداشته باشه در تلاش ک ت رو از دست نده اینا گردن گیرشون خر ...

دقیقاااا

تازه خیلی وقتا شوخی می‌کنه میگه طلا رفته بالاها یک درصد امکان داشت بیام جلو دیگ اونم تموم 

یا بم میگه باید اول زندگی اگ اومدم جلو خونه مامانم اینا زندگی کنیم تو اتاقشون 

یا ی بار به شوخی گفت تو که بابات فوت شده کسی نیست نیاز جنسی مامانت برطرف کنه پس خودم هوا شو دارم و بعد کلی عذر خواهی کرد و گفت بخدا شوخی کردم و غلط کردم و این حرفا 

یکی دوبارم شنیدم ازش گفت از خانومای سن بالا خوشم میاد 

چی بگم 😐😬

گفتمگفت بابام نمیزارع تا بعد سربازی زن بگیرم

بهش بگو ما هم نگفتیم بیا الان  زن بگیر .

چون میخوادت و بحث اینه ک انتخابت کرده و همو میخواهید فقط با خانواده ها درمیون بزارید ک راحت تر باشید .‌‌‌‌‌‌‌‌‌. 

بگو الان کسی هم پسر بدون سربازی رو زن نمیده خیالت راحت 

ولی حداقلش میتونی بیایی یه صحبت خشک بکنی ک بدونن کسی سمتتم نیاد .‌و نگهم دارن برات  . تا ان شااءاللع کاراش رو براه بشه 

بگو اینا رو یاد بگیره و‌بعد ب باباش منتقل کنه  

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بهش بگو ما هم نگفتیم بیا الان زن بگیر .چون میخوادت و بحث اینه ک انتخابت کرده و همو میخواهید فقط با ...

بخدا همه رو گفتم یه بار میگه پول ندارم ماشین ندارم خونه ندارم تا زمانی که همش جور نباشه نمیام ی بارم میگه تا بعد سربازی 

رک بگم یا داری هزیان میگی یا واقعا عقلی نداریلطفا حماقت نکن و انقدر بچگانه فکر نکنواقعا قصد توهین ند ...

این چجور راهنمایی هست. 

میتونستید یکم بهتر بهشون بگید . 

عقل نداری چیه  و بچه ای چیه 🤦. 

اتفاقا خیلی هاشون خوشخبت میشن  . و میبینی اونی ک توی ۳۰ ازدواج کرده بدبخت تره ربطی ندارع . بهر حال جوانب رو‌ باید در نظر بگیره و باچشم باز رفتارکنه 

ولی خواهشا یکم قشنگ تر و مهربانانه تر  راهنماییش کنید 🤦

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بخدا همه رو گفتم یه بار میگه پول ندارم ماشین ندارم خونه ندارم تا زمانی که همش جور نباشه نمیام ی بارم ...

اهان دلش میخواد کامل بیاد . چیزی ک همه مون دوس داریم ولی اشتباهه محضه . 

توی این دور زمونه ‌‌

نمی‌دونم هر جور میتونی راضیش کن . 

بیخیال بگو تا تو بخوای اینا رو فراهم کنی ۱۰ سال طول میکشه بخدا 😂  حالا ببین کی بهت گفتم . بگو تو بیا حالا اونا رو‌باهم درستش میکنیم 😊🌸

اهان دلش میخواد کامل بیاد . چیزی ک همه مون دوس داریم ولی اشتباهه محضه . توی این دور زمونه ‌‌نمی‌دونم ...

خیلی مغروره میگه بدم میاد تو مجلس بگم از صفر میخام شروع کنم میخام سرمو بگیرم بالا بگم‌هم خونم هست هم ماشینم هم حقوق 

دقیقااااتازه خیلی وقتا شوخی می‌کنه میگه طلا رفته بالاها یک درصد امکان داشت بیام جلو دیگ اونم تموم یا ...

دختر عاقلی هستی 5 سال از زندگیت حروم شد بقیش خراب نکن.. اصلا مورد مناسبی برات نیس اون زمان دنیانت کوچیک بود بخاطر شرایط ک داشتی این اقا پناه اوردی ولی الان ک این دغدغه ک باید چیکار کنم داری یعنی خودت میدونی اینده باهاش نداری پس دکمش بزن ..ببین منم شرایطم مث ت بود مورد مناسب داشتم بخاطر یه رابطه مزخرف و احساسات بچگانه گفتم نه اون ک رفت احتمالا ازدواج کرده و رابطه منم بعد یه مدت فهمیدم ک کل روزا ک با من بود با یه دختر دیگه بود بلافاصله بعد کات رفت با یه دختر دیگه.. اینجا کی ضرر کرد بنظرت؟؟ من.. باور کن توهم دوست داشتن داری الان من میفهمم چی میگی الان حتی برام مهم نیس زندس یا مرده

دختر عاقلی هستی 5 سال از زندگیت حروم شد بقیش خراب نکن.. اصلا مورد مناسبی برات نیس اون زمان دنیانت کو ...

دقیقا حرفات درست بود و خودمم به این درک رسیدم بدردم نمیخوره و حتا مامانم در جریان بود بهش گفته بودم اونم میگه نه این بدرد نمیخوره اگه بخوای قبول کنی فردا روزی بخای برگردی من پشتت وای نمیستم چون همه چیز برات واضح و روشن بود و خودت این انتخابو کردی 

راستش اگه تا الان موندم و جدا نشدم چون که یک تایم کوتاهی این چیزارو هی می‌گفت و بعدش همه جوره اوکی شد😐و بعد خریت کردم گفتم خب بالاخره آدما تو زتدگیشون اشتباه میکنن حالا داره جبران می‌کنه 

ولی نمی‌دونم واقعا چکار کنم 

چون درخواست رابطه جنسی هم می‌کنه ازم یا میگه حداقل بغلم بخاب و در حد معاشقه