2777
2789
عنوان

پارنترم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 38 پست
دقیقااااتازه خیلی وقتا شوخی می‌کنه میگه طلا رفته بالاها یک درصد امکان داشت بیام جلو دیگ اونم تموم یا ...

حرفش خیلی زشت بوده ولی توی شرایط سنی جفتتون ایجاب می‌کنه .

بنظرم خیلی بهش رو دادی  و الآنم وابسته اش شدی .

اگه کسی رو نداری کمکت کنه خواهر یا داداش یا مامان راحت نیستی از یه مشاوره  خوب توی شهرتون کمک بگیر .. چجوری 

این قصه رو ختم بخیر کنی . حالا چ ازدواج یا غیر ازدواج 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی مغروره میگه بدم میاد تو مجلس بگم از صفر میخام شروع کنم میخام سرمو بگیرم بالا بگم‌هم خونم هست هم ...

بهش بگو پس تا اون موقع من صدتا خواستگار دارم اکه رفتم سر خونه زندگیم با یه نفر دیگه بعد ناراحت نشی نگی نگفتم . اینطوری رک بهش بگو تا بفهمه و بترسع مشخص میشه واقعا میخوادت یانه 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بهش بگو پس تا اون موقع من صدتا خواستگار دارم اکه رفتم سر خونه زندگیم با یه نفر دیگه بعد ناراحت نشی ن ...

اینو نگفتم ولی غیر مستقیم گفتم خاستگار دارم و حداقل رسمی کن که همه بدونن من مال توام کسی نیاد خاستگاری گفت تو منو بخای خاستگارارو رد می‌کنی 

اینو نگفتم ولی غیر مستقیم گفتم خاستگار دارم و حداقل رسمی کن که همه بدونن من مال توام کسی نیاد خاستگا ...

چ پروعه . 

بهش بگو شرمنده این خبرا نیست . 

موفق باشی و خدافظی کن . 

بگو چرا باید بخاطر تو زندگیم رو خراب کنم یا منتظرت بشم 

چ تضمینی هست ک تو با اسب سفید بیایی سراغم...😂

آبجی تمامش کن ایشون مرد زندگی نمیشه برات برادرانه بهت میگم 🌸