2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا بزرگه یدفعه دیدی ورق برگشت کار سختی نیست براش

ده ساله نشده و داره بدتر میش هیییی زندگیم داره ب بیراهه کشیده میش .. من فقط ازش خاستم فقط یبار برا منم بشه فقط یبار ک ذوقشو داشتم .. من ازش خیلی خیلییی دلم شکسته فقط میخام بمیرم 

من رفتن میخام حل شدن مشکلم ینی مردنو مرگ .. من خیلی خستم

عین من خیلی خسته م ی بازنده  که همش دارم زور میزنم خودمو سر پا نگه دارم  اشتباهاتی که تو گذشته کردم همیشه عذابم میده  حس میکنم زنده به گور شدم تو افکارم  وقتی یادم میفته چه فرصتای از دست دادم جیگرم آتیش میگیره   ی مدت که کلا شده بودم  جنازه  همش گریه همش غصه  اصلا اگه قرار بود اینطوری بکنم با زندگیم  کاش اصلا بدنیا نمیومدم

عین من خیلی خسته م ی بازنده که همش دارم زور میزنم خودمو سر پا نگه دارم اشتباهاتی که تو گذشته کردم ...

من توم یا تو منی .. صب تا شب میگم کاش خودمو اتیش بزنم کاش خودمو بسوزونم پودر بشم و تموم شم نه ک ببرنمون اونور تیراهن بکنن تو استینمون .. چی میشد خدا منو خلق نمیکرد چی میشد یراهی وجود داش کلا بوجود نمیومدیم

من توم یا تو منی .. صب تا شب میگم کاش خودمو اتیش بزنم کاش خودمو بسوزونم پودر بشم و تموم شم نه ک ببرن ...

خیلی سخته ی مدت  کابوس های خیلی بدی میدیدم  چن بار خاستم خودمو بکشم نتونستم  فقط ی بار خودکشی  کردم که نا موفق بود

روزا جدا دیر میگذرن

شکسپیر میگه  گذر عمر بر  آنها که منتظرند بسیار کند  برآنها که می ترسند بسیار تند  بر انها که زانوی غم بغل میگیرند بسیار طولانی   برآنها که با سرخوشی میگذارنند بسیار کوتاه است  اما بر انها که عشق میورزند زمان را آغاز پایانی نیست   متاسفانه جز گروه سوم هستم

ببخشید شما کسیو میشناسید استخاره مطمنو درست کنه

نه  اما یکی بود که خیلی تعریفشو میکردن که سر کتاب باز میکنه و هر چی میگه عین همون میشه   من ترسیدم ی چیزی بگه بدتر از اینم بشم  سر کتاب نگفتم  میخای شمارشو بهت بدم