2777
2789
سنگینی نگاه یکی تو زندگیمه خیلی بهم حسودی می‌کرد مامانش هم دعا نویسه

دیدی ایه ۹ سوره یس مداوم بخون بخودت فوت کن

ایه ۳۳ الرحمن ۷۰ باربخون به اب فوت کن اب بخور

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی دوس دارم همیشه مرکز توجهات باشم و از نظر دیگران خیلی خوشگل و موفق دیده بشم ولی واقعا نمیدونم ...

من پیشنهاد میکنم فقط درحاشیه متافیزیک باشی هرچی بدنت نسبت به متافیزیک عادت کن انرژی اطراف زودتر جذب میکنی چه منفی چ مثبت 

فقط میگم پاکسازی کن همین پاکسازی راهی واسه نجات زندگیت

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

چشم گلم مرسییییبرا زیبایی چیکار کنم 😭آرزومه همه منو خیلی زیبا ببینید و ازم تقلید کنن

وقتی زیبایی بدست میاری خودت انرژی خودت قبول کنی انرژیت قبول کن همین زیبایتم میاد چاکرا گلو با قران خوندن باز کن ک انرژی صدات اثر بخش باشه

بله سعی کن خودت یه جاهایی مثل ادم باخته ببازی رها کنیرها کن تابتونی به چیزی ک فک میکنی برسی

دقیقا دروست میگی هر وقت اون چیزی ک میخوامو رها میکنم ب سمتم میاد ولی بعضی وقتا واقعا نمیتونم بهش فک نکنم 

چطوری پاکسازی کنم گلم؟

غسل گردنت نباشه زیاد قران بخون

شبا قبل خواب ۴رقل به اب بخون اب بخور

صدقه بده حرام حروم رعایت کن

ایه ۹ سوره یس بخون ب خودت فوت کن ک ازچشم زخم درامان باشی

وضو بگیز 

وقتی زیبایی بدست میاری خودت انرژی خودت قبول کنی انرژیت قبول کن همین زیبایتم میاد چاکرا گلو با قران خ ...

چطوری انرژی خودمو قبول کنم؟

چاکر زیبایی رو نمیشه با خوندن قرآن باز کرد که چهره گیرا بشه و بدرخشه؟

دقیقا دروست میگی هر وقت اون چیزی ک میخوامو رها میکنم ب سمتم میاد ولی بعضی وقتا واقعا نمیتونم بهش فک ...

بخودت درونت روجوع کن رهایی پیدا میکنی

چطوری انرژی خودمو قبول کنم؟چاکر زیبایی رو نمیشه با خوندن قرآن باز کرد که چهره گیرا بشه و بدرخشه؟

میشه زمانی میتونی خودت قبول کن ک معتقد باشی انرژی درونت باجهان بیرون همسو شدن 

مرسی خوشگلم فواید پاکسازی چیه؟

فواید پاکسازی

جذب بیشتر

زندگی سالم تر

نزدیک شدن ب خدا

حس خوب 

یعنی من باور داشته باشم من خودمو زیبا میدونم بقیه هم منو زیبا میبینن؟

دقیقا ایرادت رفع کن اون موقع انرژی فعال میشه