2777
2789
عزیزم من وقتی به دنیا و آخرت فکر میکنم یه ترسی میفته به جونم و گاها حس میکنم یکی داره نگام میونه دلی ...

روحت ک بهت نگا میکنه حس میکنی مثلا پیشت نیستم و دارم باهات صحبت میکنم روحت ک نباید بترسی روح انسان ازهمه چیز اگاه تر نسبت برجسمت

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی بخاطر انرژی منفی و چشم زخمه

ب اجتمال زیاددددد 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

خیلی ممنون ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خواهش البته من انرژی اعصاب خوردیتم دیدم یکمم اعصاب خوردی داری درسته انگار اعصاب خودمم خورد شد یهو سعی کن ارامشت حفظ کنی

خواهش البته من انرژی اعصاب خوردیتم دیدم یکمم اعصاب خوردی داری درسته انگار اعصاب خودمم خورد شد یهو سع ...

درسته خیلی عصابم خورده خیلیم فکرم درگیره باورت میشه بعضی وقتا اونقد فک میکنم موهام درد میگیره ینی دست میزنم ب موهام درد میکنه

درسته خیلی عصابم خورده خیلیم فکرم درگیره باورت میشه بعضی وقتا اونقد فک میکنم موهام درد میگیره ینی دس ...

سعی کن لروم باشی ببین دلیل اینکه گفتم انجام نمیدم سرهمین انرژی قاطی میکنن باهم اصلا انگار دوکیلو قهوه دله مصرف کردم شادم غمگین😂

عزمزمه میشه بگی انرژی من چیه؟

ثبلت فکری نداری تو اصلا نتیجه گیری برات سخته نمیتونی تصمیم بگیری همش فک میکنی همشون تمام درگیریات باید خودشون درست بشن

وایییییی دقیقااااچیکار کنمخسته شدممم

تمام مسله ها ب علت نداشتن ارامش ارامش داشته باش 

ببخش معذرت 😂

😂طبیعی پیش میاد فقط از ادم ک میخوره مست ترم لامصب انگار بمب😂 انرژی 😂