2777
2789
درسته گلم واقعامامانم به شدت آدمیه گه قرآن میخونه و هیچ غسلی بر گردنش نیست و ...هم زیبا ست و هم انرژ ...

خوب دیگه شک نکن پس میتونی توام

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بخودت درونت روجوع کن رهایی پیدا میکنی

چرا وقتی شبا ذکر میکنم سوره های قرآن میخونم تو خواب و حتی بعد ظهرام اذیت میشم 

مثلا ی ماه میخونم اون ماه شاید ده پونزه بار اذیت میشم 

ولی حتی اگر ی سال نخونم تو خواب اذیت نمیشم میشه اینم لطفا خیلی برام سواله چندین ساله اینجوریم 

عزیزدلم اجازه میدی منم سوال بپرسم؟میتونی چیزی اگر ازم‌حس میکنی بگی

سکالت بپرس  زندگیت اشفته بهم ریختس گاهیم تقصیرات ب گردن تو میوفته 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

چرا وقتی شبا ذکر میکنم سوره های قرآن میخونم تو خواب و حتی بعد ظهرام اذیت میشم مثلا ی ماه میخونم اون ...

به علت رجوع انرژی منفی چشم زخم توی خواب ب صورت دعوادحیون کتک کاری یافرار کردن میبینی

به علت رجوع انرژی منفی چشم زخم توی خواب ب صورت دعوادحیون کتک کاری یافرار کردن میبینی

دیگه چیاتوخواب میبینی رابطه جنسی خونم میبینی

چرا وقتی شبا ذکر میکنم سوره های قرآن میخونم تو خواب و حتی بعد ظهرام اذیت میشم مثلا ی ماه میخونم اون ...

توخواب جز مواردی ک گفتم رابطه جنسی خون میبینی یا مثلا بخوای بچه ای نجات بدی یاخاتوادت یاخودت

لطفا بادقت ب مواردی ک گفتم توضیح بده ک کدوم میبینی بیشتر توخواب

توخواب جز مواردی ک گفتم رابطه جنسی خون میبینی یا مثلا بخوای بچه ای نجات بدی یاخاتوادت یاخودت

ن هیچی تو خواب نمی‌بینم فقط تلاش میکنم ک بیدار بشم چندین بار تلاش میکنم مثلا فک میکنم بیدارشدم ولی بیدار نشدم باز تلاش میکنم بعد پیش خودم میگم خب چ اشکال داره بزار بیدار نشم بعد میدونم اگ نشم خفه میشم 

نمی‌دونم منظورمو چطور برسونم 

ن حس میکنم اگ بیدار نشم خفه میشم حس خفگی دارم بعد هی تلاش میکنم ک بیدار بشم و آخرش بیدار میشم

چیزی مثل بختک میوفته روت ولی بختک نیس 

سعی کن تا یه ماه باهر بدبختی شده ایه ۳۳ الرحمن ۷۰ بار بخون فوت کن اب اب بخور شب ب شب و غروب غروب تایهدماه بعد یک ماه بهم بگو اصلا قطع نکن تحت هیچ شرایطی وقتی پریود شدی من سیو کن بهم بگو 

ن هیچی تو خواب نمی‌بینم فقط تلاش میکنم ک بیدار بشم چندین بار تلاش میکنم مثلا فک میکنم بیدارشدم ولی ب ...

متوجه شدم کاری ک گفتم بکن بعدروز اول بهم بو چه حسی داری داشتی ممکن اذیتت نکنن ولی خوب تایه ماه اثرخودشون ازبیت میبرگ