2777
2789
ن تحت هیچ شرایطی باز نمیشه مگر باعلم عرفانی ۷ چاکرا انسان ک ۷ چاکرا باز بشن

من دوس دارم فقط مطالعه کنم 

یه جا خوندم از متافیزیک میشه برا اینکه دیگران  شیفته ات بشن استفاده کرد فقط قلق داره

عزیزدلم اجازه میدی منم سوال بپرسم؟میتونی چیزی اگر ازم‌حس میکنی بگی

جانم 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوس دارم فقط مطالعه کنم یه جا خوندم از متافیزیک میشه برا اینکه دیگران شیفته ات بشن استفاده کرد ف ...

تو میخوای جذبت بشن درسته

چاکرا ریشع تو مچ پات باراه رفتن بازش کن رنگش قرمز باشمع قرمز پاکسازیش کن

چاکرا قلب رنگش سبز با شمع سبز پاکسازیش کن

چاکرا گلو باخوندن قران پاکسازی کن این ۳ چاکرا باعث جذب میشن

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

بزرگترین دغدغه زندگی من چیه ؟

دغدغت بزرگ نیس تو بزرگش کردی چیزی نیس ک بخوای الکی بدستش بیاری باید تجربه کسب کنی ک بتونی موانعت بزار کنار فک کردن ک این دغدغس نمیزاره تو تلاش کنی 

اگه این ۳ چاکر رو باز کنم دیگران جذبم میشن؟میترسم اشتباهی بازشون کنم

سنگینی نگاه کسی توزندگیت هست ک میترسی یا چیزی مثل چشم زخم

سعی کن بااین ۳ تاچاکرا خودت بدست بیاری برا قله موفقیت زیبایی زندگیت طبق روش جلو برو قران مداوت زیاد بخون

[QUOTE=393838394]واقعا درست بود  مرسی عزیزم  این انرژی تو ک مسیر هموار کرده برا نشون دادن چیزی ک هستی

اووووو واقعا بلدی ها دروس گفتی افکار منفی ذهنمو بهم ریخته واقعا

بله سعی کن خودت یه جاهایی مثل ادم باخته ببازی رها کنی

رها کن تابتونی به چیزی ک فک میکنی برسی

پس چرا بعضیا انجام میدن

هرچیزی درقبال چیزی عواقبیم داره

[QUOTE=393838394]واقعا درست بود مرسی عزیزم این انرژی تو ک مسیر هموار کرده برا نشون دادن چیزی ک هست ...

من خیلی دوس دارم همیشه مرکز توجهات باشم و از نظر دیگران خیلی خوشگل و موفق دیده بشم ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم 

میشه با متافیزیک راهنمایی کنی چیکار کنم؟