2777
2789

جو گیر شده بودی😂😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیایین اینجا بهم قول بدیم عوض شیم نماز سرچشمه زندگی نو و شروعی دوباره است باعث انرژی بدن میشه ولی من تنبلی میکنم میگن نخوندن نماز باعث میشه فرد یه خلا درونی داشته باشه و دچار روزمرگی بشه

واسه شادی روح بابابزرگم صلوات بفرستین

منم بعضی وقتا اینجوری میشم بعد این آیه ی قران یادم میفته دوباره شروع میکنم به مرتب خوندن:

ویل للمصلین.الذین هم عن صلاتهم ساهون:وای بر نمازگذاران آنان که در نماز به جا آوردن سهل انگاری میکنند  

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

باید از دلت بیاد دیگه. من میگم به خدا اعتقاد ندارم تا یه هفته همه می توپن بهم. شما چجوری معتقد به خدا هستی و مسلمونی ولی کاهل نمازی؟!

شرمنده واقعا .لی چقد شماها تناقض دارین

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...