2777
2789
گاهی به کسانی که نماز و قرآن با تمام وجودشون میخونند غبطه میخورم خیلی میخام مرتب نماز بخونم و قرآن و ...

افرین خانم وای منم وقتی میبینم بعضی ها تو شرایط سخت از نمازشون نمیگذرن اتقدر حسرت میخورم و قبطه

خوشبختی یعنی وجود مادرت
حالا دیگه انقدر خودتو ناراحت نکن میگن بنده باید همیشه نسبت به خدا حالت خوف و رجا داشته باشه یعنی تر ...

به بار خواب دیدم از تو آسمان صدای ناله ادما میومد خیلی خواب بدی بود قشنگ دیدم حس کردم بیدار شدم سر صبح بود وقت اذان پریدم وضو گرفتم و نماز خوندم

واسه شادی روح بابابزرگم صلوات بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعادت ازین بالاتر که به امام حسین توسل کنی؟عزیزم فقط از دل و جون قدم بردار بخدا امام حسین دستتو میگی ...

من امسال ماه محرم نذر کردم با خودم که زیارت عاشورا رو تا چهل روز بخونم فقط تونستم تا یه هفته تا ده روز تونستم بعدش چند روز در میون شد😔😔

خوشبختی یعنی وجود مادرت
باید از دلت بیاد دیگه. من میگم به خدا اعتقاد ندارم تا یه هفته همه می توپن بهم. شما چجوری معتقد به خد ...

نه عزیزم شرمنده دشمنت من نماز نه از ترس جهنم و بهشتش نمیخونم واسه آرامش قلبی خودم و نزدیک شدن به خدای خودمم 

خوشبختی یعنی وجود مادرت
نه عزیزم شرمنده دشمنت من نماز نه از ترس جهنم و بهشتش نمیخونم واسه آرامش قلبی خودم و نزدیک شدن به خدا ...

پست خوبی زدی گلم شاید یکی به خودش بیاد مثل من و شروع کنه 

واسه شادی روح بابابزرگم صلوات بفرستین

من از 8 سالگی نماز میخوندم تا همین پارسال که 22 سالموبود 

تا این ک ایه 48 سوره بقره رو خوندم کخ خود خدا به صراحت گفته منظورم از نماز همین اعمالی که همه انجام میدن نیست .بلکه من میخام بندگانم در همه حال به یاد من باشن 

وقتیم نماز میخونم همش به این فکر میکنم که چرا نشینم 2 کلمه با خدا حرف بزنم !اخه چرا باید یه سری جمله ی تکراری اونم به زبان دیگه بخونم هرروز !!!اینجوری میشه که دوس ندارم نماز بخونم .اما همیشه خدا تو قلبمه و با زبون خودم باهاش حرف میزنم

و خدایی که به شدت کافیست....

[QUOTE=56032346]من از 8 سالگی نماز میخوندم تا همین پارسال که 22 سالموبود  تا این ک ایه 48 سوره بقره رو خوندم ک ...[/QUOTEا

الان حست چیه بعد از این همه مدت ترک کردی نمازتو

خوشبختی یعنی وجود مادرت