2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از چیزایی که خیلی کمک می کنه به آدم تو انجام فرائض دینی یاد مرگه, وقتی معتقدیم دنیایی بعد از مرگ هست و حساب کتابی وقتی فکر کنیم شاید همون لحظه وسط تموم مشغله های دنیایی ممکنه فرصتمون تموم بشه و بریم اونوقت دیگه اونجا غیر اعمال آدم هیچی به کار نمی آد نه خانواده نه همسر نه فرزند نه...این فکر باعث میشه ترغیب بشیم برای نماز حتی اول وقت.همین که فکر کنیم شاید آخرین فرصت باشه برای نماز خوندن.برای اینکه نشون بدیم ما جزو دسته ای نیستیم که سهل انگاره...یه حدیث فوق العاده زیبا از امیرالمؤمنین ع هست که می گن برای دنیایت طوری زندگی کن انگار صد سال زنده ای برای آخرتت طوری زندگی کن انگار همون لحظه قراره بری .البته مضمون اش. این بود

من قبلنا تنبلیم میشد و یا سرم شلوغ بود قضا میشد 

الان خیلی پایبندترم ولی متاسفانه به خاطر ن ز د ک ی خیلی سخته هر روز برم حمام غسل کنم ،گاهی اوقات نمیشه . خیلی عذاب وجدان میگیرم . 

منم دوساله ساله یکی درمیون خوندم اخه میام بخونم پریود میشم بعد 7روز عادت به نخوندن.. الانم میگم نخو ...

یعنی واقعا درکت میکنم منم یه سال کلا نخوندم همش فکر میکردم یه چیزی گم کردم

خوشبختی یعنی وجود مادرت
من از 8 سالگی نماز میخوندم تا همین پارسال که 22 سالموبود  تا این ک ایه 48 سوره بقره رو خوندم ک ...

عزیزم آیه ۴۸ سوره بقره این هست. اصلا شبیه چیزی که شما میگی نیست. قبلی و بعدی رو هم چک کردم.

وَاتَّقُوا يَوْمًا لَّا تَجْزِي نَفْسٌ عَن نَّفْسٍ شَيْئًا وَ لَا يُقْبَلُ مِنْهَا شَفَاعَةٌ وَ لَا يُؤْخَذُ مِنْهَا عَدْلٌ وَ لَا هُمْ يُنصَرُونَ
ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻱ ﭘﺮﻭﺍ ﻛﻨﻴﺪ ﻛﻪ ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﺍﺯ ﻛﺴﻲ ﻋﺬﺍﺑﻲ ﺭﺍ ﺩﻓﻊ ﻣﻰ  ﻛﻨﺪ، ﻭ ﻧﻪ ﺍﺯ ﻛﺴﻲ ﺷﻔﺎﻋﺘﻲ ﻣﻰ  ﭘﺬﻳﺮﻧﺪ، ﻭ ﻧﻪ ﺍﺯ ﻛﺴﻲ [ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﮔﻨﺎﻫﺎﻧﺶ ] ﻓﺪﻳﻪ ﻭ ﻋﻮﺿﻲ ﻣﻰ  ﮔﻴﺮﻧﺪ، ﻭ ﻧﻪ [ ﺑﺮﺍﻱ ﺭﻫﺎﻳﻲ ﺍﺯ ﺁﺗﺶ ﺩﻭﺯﺥ ] ﻳﺎﺭﻱ ﻣﻰ  ﺷﻮﻧﺪ.

این آیه خطاب به قوم بنی اسرائیل هست که به شفاعت و کمک اجدادشون امید داشتن

[QUOTE=56032346]من از 8 سالگی نماز میخوندم تا همین پارسال که 22 سالموبود  تا این ک ایه 48 سوره ...

حس بدی ندارم واقعا .چون من نمازو ترک کردم ولی همچنان حضور خداوند تو تک تک لحظه ها و کارام هست .گاهی حتی وقتی ظرف میشورم یل کاری میکنم با خدا حرف میزنم .خیلی حس قشنگی بهم میده

و خدایی که به شدت کافیست....
عزیزم آیه ۴۸ سوره بقره این هست. اصلا شبیه چیزی که شما میگی نیست. قبلی و بعدی رو هم چک کردم. وَاتَّ ...

برات عکسشو گذاشتم 

من اصلا هدفم این نیس که کسی رو ب نخوندن نماز تشویق کنم 

ولی عقل من میگه خودم با زبون خودم خدا رو داشته باشم بهتره تا این که از حفظ انشا بخونم سر نماز ...

و خدایی که به شدت کافیست....