2777
2789

سلام عشقا😍😍

نیکان الان ۲ ماه و ۱۸ روزشه 

بچم خیلیییییییی گریه میکنه و دلدرد داره هرچیزی که فکر کنید بهش دادم و چند بار دکتر بردم 

قطره کولیف 

پدی لاکت

اب قند

نبات داغ

عموم یه قطره از المان اورد به اسمsab simplex

گریپ میکچسر

اما تاثیر نداره 😢😢😢😢

من دیگه نمیدونم چیکار کنم تا بچم اروم بشه 😣😣

امروز شک کردم و به شوهرم گفتم نکنه اصلا نیکان دلدرد نداره ؟🤔🤔

توروخدا راهکار بدید شب که میشه من میخوام بمیرم 

اهان راستی وقتی گریه میکنه بیشتر وقتا یهو یه عالمه شیر سفت مثل پنیر بالا میاره 😣😣😣

بچم خیلی عذاب میکشه😢😢😢😢

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایا رفلاکس نداره؟

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
خب خودش خیلی گریه میکنه و شیر میخواد

نه عزیزدلم 

اینجوری که دائم شیر بدی بالا هم نیاره بزرگ بشه اذیت میشه 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
اخه استفراغش نمیپاشه و فقط پنیرک بالا میاره

رفلاکس چند نوع  داره عزیزم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

پسر منم خیلی دل درد داشت.ولی من خیلی رعایت کردم.دل دردش دوماهگیش خوب شد ولی موقع دستشویی زور میزد شدید.خداروشکر الان بهتره ولی من هنوزم رعایت میکنم

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞

گلم بچه من دلدردش خیلی زیادبود همگی امتحان کردم چه گیاهی چه شیمیایی فقط فقط ازقطره کولیکیز نتیجه گرفتم امتحان کن روزی 3 بار

دخترم لکنت داره میشه برای خوب شدنش صلوات بفرستین
غذايي كه ميخوري خودت سرده گوشت گاو شير و لبنيات و كالباس سوسيس و نخود لوبيا و اش و سير و پياز نخور

هیچچچچی نمیخورم حتی اجیل و شکلات و شیرینیم نمیخورم اما تاثیر نداره

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد