2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالم از دید و بازدید عید به هم میخوره. اصلا حالم از مهمون به هم می خوره. هیچ ترسیم ندارم اینو به زبون بیارم

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
حالم از دید و بازدید عید به هم میخوره. اصلا حالم از مهمون به هم می خوره. هیچ ترسیم ندارم اینو به زبو ...

مخصوصا بعضیا که تا عید میشه یاد آدم می افتن 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی
مخصوصا بعضیا که تا عید میشه یاد آدم می افتن 

همون! آخ گفتی! الان ما مهمون داریم، غریبه نیستنا، عمومن که با ما صمیمین ولی از ۸ اومدن،‌با هم شامم خوردیم و هنوز اینجان!  

بدترین قسمت ماجرا اینه که با پدرم نشستن و پشت سر همه عالم و آدم حرف زدن و از سیاست گفتو چرت و پرت! ایران اینجوری، افغانستان اینجوری،‌روسیه اون جوری!!!!!!!!! مخم پوکید  

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
همون! آخ گفتی! الان ما مهمون داریم، غریبه نیستنا، عمومن که با ما صمیمین ولی از ۸ اومدن،‌با هم شامم خ ...

واقعا حرفایی که هیچ سرانجامی نداره صد رحمت به غیبت ما خانوما یه فایده ای داره آخرش 😆

عید دیدنی یه ساعت نه اینکه شام بمونی و انقدر بشینی تا لحاف تشک واست پهن کنن 😔

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی
من از رو اجبار هیچ جا نمیرم   چیکار کرد ؟ اگه دوست داری بگو

بهش زنگ زدم ساعت ۲ ظهر گفتم ساعت ۹ میام خونتون اگر وقت شام نیست و اگر همسرت هست. بعد گفتم حالا حدودا ۹ مد نظرم هست ولی بازم شما زمان رو تعیین کن که بد موقع نباشه. بعد گفت شوهرم 10 میاد شما همون موقع بیاین ما هم رفتیم بیست دقیقه نشسته بودیم پا شدن رفتن شام خوردن ما هم مبهوت موندیم خیلی زشت بود واقعا بنظر شماها طبیعی بود؟ هی وسط حرف های ما میگفت دخترا همبرگر سرخ کنم؟ یا مرغ میخورید؟ به بچه هاش انگار ما بوق بودیم