2777
2789
عنوان

اینم از عید

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 39 پست
واقعا حرفایی که هیچ سرانجامی نداره صد رحمت به غیبت ما خانوما یه فایده ای داره آخرش 😆 عید دیدنی یه ...

من و مادرم سرماخوردیم. من جهنم طفلک مامانم همش سر پاس. 

حرفای سیاسیم که پشیزی ارزش ندارن، یه عده کار خودشون و می کنن و بحثم واس هامثال پدر من میمونه! یکی نیس بهش بگه سر پیازی یا ته پیاز؟!

به خدا اگه حرفای نرمال زده بشه من مرض ندارم برم تو اتاقم ولی واقعا اعصابم به هم میریزه......فقط می تونم بگم اسم خانوما بد در رفته

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
عزیزم روحت و آزرده نکن  داداشت مهمه که اومده خدا نگهشون داره

این ک نیومده مهپ نیس این ک اون بچه هارو اذیت میکنه مهمه...اخه اون کوچیکه بهونه مامانشو میگرفت...بعدم مام بیکار نیستم بچه داری کنیم اونم تو عید و وسط مهمونی..

ولی خب مجبوریم بخاطر داداشم و اون طفلیا

اما ادم باید سر بچه هاش و زندگیش باشه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وااااا مگه تعهد دادین که قبول کنین با آدم پر توقع رفت و آمد نباشه بهتره عزیزم  خودتون در آرامش ...

اره والا..میگم حداقل میومد از بچه هاش نگهداری کنه..

تازه گفته شانس ی بار در خونه ادمو میزنه..حییلی اعتماد ب نفس دارن...

نمیشه رفت و امد نکرد بخاطر داداشم

این ک نیومده مهپ نیس این ک اون بچه هارو اذیت میکنه مهمه...اخه اون کوچیکه بهونه مامانشو میگرفت...بعدم ...

صددر صد 

منم نمیتونم بچه داداشم و نگه دارم باز دستتون درد نکنه 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی
صددر صد  منم نمیتونم بچه داداشم و نگه دارم باز دستتون درد نکنه

اخی عزیییزمی..

اون طفلکیا ک گناهی ندارن..مگه میشه بچه گریه نکنه بغلش نکنی راهش نبری یا شیرش ندی یا پوشکش رو عوض نکنی...مجبوریم خاهرجان...ولی مادر باید بیشتر از اینا ب فکر زندگی و بچه اش باشه..

ی ماه امتحان دی اومدن خونمون من هر روز میرفتم کتابخونه اخه نمیشد درس بخونم..با دوتا پسربچه شیطوون

اخی عزیییزمی.. اون طفلکیا ک گناهی ندارن..مگه میشه بچه گریه نکنه بغلش نکنی راهش نبری یا شیرش ندی یا ...

شاید من تحملم تو بچه داری کمه 

اره دقیقا بعضی مامانا میتونن بی تفاوت باشن و این خیلی سخته 

شاید من تحملم تو بچه داری کمه  اره دقیقا بعضی مامانا میتونن بی تفاوت باشن و این خیلی سخته  ...

ه عزیزدلم منظورم این نبود شما تحملت کمه...وقتی تو موقعیت انجام شده قرار بگیری مجبور میشی وگرنه ب من گفتن تابستون بیا خونمون مواظبشون باش...ی هفته رفتم دیگههههه نرفتم و نمیرم..هم کار دارم خودم هم این ک اگه من میخواستم بچه داری کنم خب شوهرمیکنم بچه میارم خودم..والا...

هم ک مهمون داری بلد نیست..فک کن جلو من ب داداشم گف چرا خواهرت تیکه بیشتر ماهی تو بشقابش گذاشتی...

ه عزیزدلم منظورم این نبود شما تحملت کمه...وقتی تو موقعیت انجام شده قرار بگیری مجبور میشی وگرنه ب من ...

خب همون بهتر که نری 

خوبه میتونی کنار بیای باز خانومیت و رسوندی