2777
2789
عنوان

اینم از عید

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 39 پست
بهش زنگ زدم ساعت ۲ ظهر گفتم ساعت ۹ میام خونتون اگر وقت شام نیست و اگر همسرت هست. بعد گفتم حالا حدودا ...

شما همونی هستی که واسه این موضوع تاپیک زدی دیشب؟

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره فک کنم اینقدر عصبی شدم تاپیک هم زدم فک کنم&nbs ...

خیلی زشته درک میکنم 

چند وقت پیش شام درست کرده بودم به دوستم گفتم بعد شام بیا دور هم باشیم اما سر شام اومد منم غذارو اوردم گفتم بیا بخوریم گفت نه نمیخوام به زور نشوندمش سر سفره حتی شده کم میخورم اما نمیذارم مهمونم دور از سفره بشینه واسه همین اینجور ادمارو نمیتونم بفهمم

این ک زنداداشم عیدو اصلا نیومد خونمون بنظرتون بی احترامی نیس؟ منظورم خونه مامانمه

وای ادمهای زیادی موقع عید رد دادن فک کنم سال سگ شده یکم اخلاق ها هم.... چی بگم بخدا درک نمیکنم این افراد رو 

بی احترامی هست اما دلیلش چیه خب؟

برا داداشش اومدن خاستگاری خواهرم جواب رد شنیدن از اون موقع بی اعتنایی میکنه.4ماهه نیومده خونمون..

درحالی ک وقتی عمل کرد 1ماه بچه هارو نگه داشتیم وقتی ک من امتحان داشتم..تو دی بود..

ی بچه3 ساله و یک 1 ساله...

دقت کردی این بحث های سیاسی عید اخرش هم به جایی نمی رسه؟ 😀😀😀

تنها نتیجه ای که داره پوسیدن مغز اطرافیانه!  

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
برا داداشش اومدن خاستگاری خواهرم جواب رد شنیدن از اون موقع بی اعتنایی میکنه.4ماهه نیومده خونمون.. د ...

وااااا مگه تعهد دادین که قبول کنین با آدم پر توقع رفت و آمد نباشه بهتره عزیزم 

خودتون در آرامشین اونم بعد یه مدت به خودش میاد