درست میشی منظور بر این است اگر روزی خدا پس سرش زد سر عقل آمد و درخواست تو را قبول کرد به خود جرئت درست کردن این رفتار کاملا شایسته تو رو خواهد داد عززززیزم😂
لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم 🌟🌟 فاقد سلامت روان 🤝🏼
ولی حقوق شوهرای و مردای طایفه و خاندان مادریم همه میلیاردری به جز دوتا از دایی کوچیکم که تو کار و شعل اونا نیستن
درامد کراشمم ماهی بالای ۱۰۰
کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمیگردد جدا ❤️ لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️ زنده باد قوم لر❤️🔥
طرف داشت حقوق خاندان مادریم ازم میپرسید چرا از تاپیک کراشم سر در اوردم😶😂🤣🤣🤣🤣🤣
کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمیگردد جدا ❤️ لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️ زنده باد قوم لر❤️🔥