2777
2789
عنوان

آتنا فرحمند

369 بازدید | 21 پست

یادمه یه بار تو اینستاگرام یه پست دیده بودم که یک زن و شوهر که کارشون کشاورزی بود، با هم نشستن درس خوندن و جفتشون که حدودا سی و پنج ساله بودن تونسته بودن پزشکی شهرشون قبول بشن. حالا کامنت مردم چی بود؟ یسریا اومده بودن گفته بودن این دو نفر قطعا سهمیه ی ایثارگری داشتن. آخه یکی نبود بهشون بگه سهمیه ی ایثارگری داشتن چرا کشاورز بودن؟ چرا تا سی و پنج سالگی از سهمیه شون استفاده نکرده بودن؟ بعد زن و شوهر که از یک پدر که نیستن. بعضیا اومده بودن استیکر خنده میگذاشتن مسخره میکردن. الانم رسیدیم به آتنا فرحمند، چرا ما نمی تونیم موفقیت یک نفر رو بپذیریم، چرا همه اش سعی می کنیم موفقیتش رو زیر سوال ببریم و بی ارزش کنیم. چرا به جای این چیزا  نمیریم راه های موفقیت رو از این افراد یاد بگیریم؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ببین کسیک وضع مالی خانوادش خوبه کلی کلاسو کتاب میتونن واسش فراهم کنن. کسیک مامان باباش پزشکن خ بهش بها میدن خ هواشو دارن ک موفق بشه

البته مطمئنا خودش هم دختر بااستعدادی بوده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دقیقا 

نمیدونم چرا این بنده خدا انقدر حسود داره 

خب بنده خدا تلاش کرده درس خونده 

چه ربطی به پولداری داره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

غالب روستا ها سهمیه دارن نداشته باشن هم سهمیه منطقه ۳ عالیه  رتبه ۲۰۰۰ منطقه سه ۹۰۰۰ کشوریه درحالی که ۲۰۰۰ منطقه دو تازه میشه ۴۰۰۰ کشور و اینکه الان همه کلاس آنلاین میرن و خیلی هم ارزونه پس شرایط هم یکسانه.بعد هم این دختره حساب کنی روزی ۲۷ ساعت کلاس و آزمون بوده با تبلیغاتی ‌که کرده .این خودش خانواده غنی داره زشته واسه پول دروغ بگه تا گندش اینجور دربیاد

استاتر خیلی خیلی عذر میخوام

بچه ها تاپیک آخر من راجب آزمون imat 

هست کسی اطلاعی داره ممنونش میشم کمکم کنه

زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻

آترینا اولا

من اکثر کامنت‌هایی که دیدم این بود که خیلی از کنکوری‌یا میگفتن ما پول نداریم کلاس بریم داریم دزدی و حق‌الناس از تلگرام میبینیم که تهش همین استادا صد بار میگن کوفتتون بشه یا نصف کتابامون یا دست دومن یا هم از روی گوشی با پی دی اف اونوقت یکی اینقدر داره صرفا برای عوض شدن حالش میبرنش روسیه و فرانسه

اکثر کامنتا فقط به نحوی گله‌گی بود همین

یکی دیگه هم این بود که ایشون دیگه فقط با پدر من مصاحبه نکرده و گرنه گفته همه‌جا بودم و از همشون سکه گرفته😅😂

خب این یعنی حاشیه؛ خودشون دنبال دیده شدنن. دنبال جذب مخاطب و حاشیه‌سازی‌ین. چرا؟ تا بعدا از این راه پول در بیارن

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

خب ببین کسیک وضع مالی خانوادش خوبه کلی کلاسو کتاب میتونن واسش فراهم کنن. کسیک مامان باباش پزشکن خ به ...

یکی امروز بود با اطمینان میگفت این دختره سوالها رو خریده وگرنه میشه سال کنکور بری روسیه و فرانسه، درستم بتونی بخونی😂

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»