2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 59 پست
چقدر خوب ولی چهره اش حرف زدنش چقدر خشن میزنه اخلاقش خوبه از نزدیک؟یه پست ازش دیدم حرف میزد توش عصبی ...

😅 وای 

اصلا بد اخلاق نیست 

کامل گوش میده مراجعه کننده چی می‌خواد 

مهربونه 

من اون موقع که رفتم اصلا قرار نبود عمل کنم

جون کوچیک بودم خواهرم میخوایت عمل کنه

همراه رفتم مطب بهم گفت بیا جلو دماغت رو ببینم

منم رفتم داخل بینیم رو نگاه کرد گفت قشنگ دماغت شکسته 

چون من والیبال بازی میکردم باشگاهی برا اون توپ خورده بود

گفت تو بیا عمل کنم گفتم ندارم پول 

گفت چقدر داری گفتم هیچی 

اون موقع ۸ میلیون بود من با پنج میلیون رفتم عمل

خواهرم ۱۲ میلیون بود با ۹ تومان عمل کرد

ببین بهش بگو میخوام ازدواج کنم دماغم اعتماد به نفس ام رو گرفته

بگو کار کردم پول عمل بینی جمع کردم 

بهت تخفیف میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس قیمت عمل بینیشم خیلی زیاد نمیشه فوقش میگم تخفیفم بده آخه به زور بابامو راضی کردم بذاره عمل کنم رو ...

خدا پدرت رو برات حفظ کنه 

ولی خدایی ۱۰۰ میلیون پول زحمت هست 

هیچکسی دلش نمیاد بده 

هرچی موند برات برو طلا بخر بزار کنار 

خدا پدرت رو برات حفظ کنه ولی خدایی ۱۰۰ میلیون پول زحمت هست هیچکسی دلش نمیاد بده هرچی موند برات برو ط ...

عزیزم من کارای پیجشو نگا کردم حس میکنم مدل فانتزیاش قشنگ از مدلهای طبیعیشه؟

واقعا مدل فانتزی رو خوب درمیاره کاراش مثل پیجشه یا پیجش بیشتر ادیته؟

عزیزم من کارای پیجشو نگا کردم حس میکنم مدل فانتزیاش قشنگ از مدلهای طبیعیشه؟واقعا مدل فانتزی رو خوب د ...

سلیقه مراجعه کننده رو عمل میکنه 

بعضیا با فیل تر عکس میفرستن 

اما ادیت نداره 

برو مطب از نزدیک ببین

من فانتزی دوس داشتم فانتزی عمل کرد خیلی راضی ام

سلیقه مراجعه کننده رو عمل میکنه بعضیا با فیل تر عکس میفرستن اما ادیت نداره برو مطب از نزدیک ببینمن ف ...

عزیزم اینکه میگی به سلیقه مراجعه کننده عمل میکنه مثلا من اگه بهش عکس یکی رو نشون بدم بگم این مدلی میخام همون‌جوری عمل میکنه؟ا اگه به صورتم نیاد اون فرم بینی میگه بهم؟ اخه بعضی دکترا هستن خودشونم نظر میدن فلان مدل عمل کنن بیشتر به صورت مراجعه کننده میاد اینا 

عزیزم اینکه میگی به سلیقه مراجعه کننده عمل میکنه مثلا من اگه بهش عکس یکی رو نشون بدم بگم این مدلی می ...

ببین من میخواستم پروتز سینه برام انجام بده بهم از خطراتش هم گفت 

دکتری هست که هم بهت کامل میگه چی به چیه هم سلیقه ات رو انجام میده 

دکترای دیگه مثل سنگکی ها همه دماغ ها یه شکل میدن بیرون 

ببین من میخواستم پروتز سینه برام انجام بده بهم از خطراتش هم گفت دکتری هست که هم بهت کامل میگه چی به ...

وای دقیقاً الان بیشتر دکترا اینجور که گفتی هستن همه یه شکل طبیعی اصلا به اینکه به فرم صورت میاد اون مدل بینی یا نه دقت نمیکنن

قیمتشم خیلی خوبه گفت ۴۵ ملیون تعجب کردم از قیمتش انقد خوبه 

وای دقیقاً الان بیشتر دکترا اینجور که گفتی هستن همه یه شکل طبیعی اصلا به اینکه به فرم صورت میاد اون ...

جدی؟😳 

چه خوب کاش اونایی که پول زیاد ندارن 

گول دکتر های شیاد رو نخورن به یکی گفته ۱۰۰ میلیون

اخه ۱۰۰ میلیون پول زحمت یه خانوادس اینا دکون باز کردن 

جدی؟😳 چه خوب کاش اونایی که پول زیاد ندارن گول دکتر های شیاد رو نخورن به یکی گفته ۱۰۰ میلیوناخه ۱۰۰ ...

می‌دونی تو این چند روز که درحال تحقیق بودم همش قیمت می‌پرسیدم از دکترا اینو فهمیدم که فقط دکترایی که الکی معروف هستن اسمشون در رفته الکی پول زیاد میگیرن وگرنه کارشون درحد همین دکترایی هستن که معروف نیستن که قیمتاشون ۳۵ الی ۶۰ ملیونه بعد جالبه اینایی که قیمتاشون بالاست معروفن زیاد خرابکاری دارن اکثرا میدن دستیارشوون عمل کنه 😂

می‌دونی تو این چند روز که درحال تحقیق بودم همش قیمت می‌پرسیدم از دکترا اینو فهمیدم که فقط دکترایی که ...

بله دیدم دوستم رفت پیش یه دکتر دیگه 

هی گفتم بیا برو دکتر من فکر کرد چه خبره!

دماغش کج شده وحشتناک ترمیم لازم داره

توی مطب میدید خیلیا اینجوری ان

گفتم دختر دکترا عکس های پیج رو دستکاری میکنن

و اگه دماغی خوب باشه اونو میزارن

بله دیدم دوستم رفت پیش یه دکتر دیگه هی گفتم بیا برو دکتر من فکر کرد چه خبره!دماغش کج شده وحشتناک ترم ...

بعضیا فک میکنن یه دکتر معروف باشه قیمتشم زیاد باشه کارش خوبه واقعا دیگه نمیدونن این معروفا الکی اومدن بالا پول اضافی میگیرن خرابکاریشون بیشتر از دکتر معمولی هاست

واقعیتش من خودمم اولا اینجوری فک میکردم تا بابام باهم حرف زد بعد چندتا نارضایتی از این دکترای معروف دیدم به این نتیجه رسیدم واقعا راس میگی به قیمت زیادو معروفیت نیست کار خوب یه دکتر