بانو0بختیاری مدیر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 28 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 59 پست سلام بچه ها من دماغم خیبلی بزرگه جراح خوب که تو تهران طبیعی بتونه کوچیک کنه میشناسین ؟بینی من تقریبا استخونیهاگه از جراح بینی هم ناراضی بودین ممنون میشم بگین 1404/06/09 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 5485 سلام عزیزم از تجربه های مطب گردیت میشه برامون بگی؟پیش کیا رفتی؟ رفتم چنتا از اونایی که عمل کرده بودنو دیدم،خیلیا هم مراجعه کننده بودن.دکتر اسلامی جو،دکتر شمشادی،دکتر مقتدر ۲۶ شهریور هم میرم مشاوره پیش دکتر سلطانی فر شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
بانو0بختیاری مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 28 رفتم چنتا از اونایی که عمل کرده بودنو دیدم،خیلیا هم مراجعه کننده بودن.دکتر اسلامی جو،دکتر شمشادی،دکت ... طبیعی میخوای عمل کنی؟ قیمتا چطوری بودن؟
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 5485 طبیعی میخوای عمل کنی؟ قیمتا چطوری بودن؟ بینیه من کوچیکه تقریبا فقطمیخام یکم قوزدارم اونو برداره و افتادگی بینیم اره طبیعی میخامیجا ۴۵ بود جشنواره داشت،یجا ۶۵ یجا ۸۰ تومن اینا یجام ک میخام برا مشاوره برم ۷۵ تا۸۰ گفتش شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
melika___ عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2397 بینیه من کوچیکه تقریبا فقطمیخام یکم قوزدارم اونو برداره و افتادگی بینیم اره طبیعی میخامیجا ۴۵ بود ... دکتر خوب برای بینی فانتزی سراغ نداربن؟
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 5485 دکتر خوب برای بینی فانتزی سراغ نداربن؟ بنظرم مقتدر فانتزی عمل میکنهمن دوسنداشتمم شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
بانو0بختیاری مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 28 بینیه من کوچیکه تقریبا فقطمیخام یکم قوزدارم اونو برداره و افتادگی بینیم اره طبیعی میخامیجا ۴۵ بود ... اها ممنون عزیزم من تازه میخوام برم برا مشاوره پس قیمتا رسیده تا 100 تومن ...اگه باز به نتیجه خوبی رسیدی ممنون میشم بهم بگی:)
59samandoon عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 1857 دوستام و خودم دختر خالم و دخترشهرکی بینی مارو دید رفت پیششاخه میدونی باید راه تنفسی هم خوب باشه بینی ... چه مدلی عمل کردین سبکش چیه کلا دکتره
59samandoon عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 1857 بله عزیزم چه مدلی عمل کردی راضی هستی ؟به دکتره هر چی بگی همونو درمیاره یا مثل بقیه دکترا هر کاری دلش میخاد میکنه؟
tiimooo عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 4029 چه مدلی عمل کردی راضی هستی ؟به دکتره هر چی بگی همونو درمیاره یا مثل بقیه دکترا هر کاری دلش میخاد میک ... من نیمه فانتری.ولی واقعا یه چیز قشنگ در اورده.خداروشکر راضیم از صد درصد .صد درصد تعقیر کردم..من عکس نشونش دادم گفت بینیت با بینی اینی که نسون دادی اینطور نمیشه.چون فرق میکنه بینی هاتون.ولی از این خوشگلتر میشه.واقعا هم شد.دکتر با انصافی هم هست
59samandoon عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 1857 من نیمه فانتری.ولی واقعا یه چیز قشنگ در اورده.خداروشکر راضیم از صد درصد .صد درصد تعقیر کردم..من عکس ... آها مبارکت باشه عزیزم منم دنبال یه دکتریم که با انصاف باشه واقعا خوب مشاوره بده بعضی دکترا هستن میگی این مدلی میخوای الکی میگن آره به صورتت میاد بعدش یچی دیگه تحویلت میدن پیشش حتما میرم مشاوره مرسی
tiimooo عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 4029 آها مبارکت باشه عزیزم منم دنبال یه دکتریم که با انصاف باشه واقعا خوب مشاوره بده بعضی دکترا هستن میگی ... ممنونم عزیزم.به نظرم یکبار برو نظر بقیه رو بپرس.کاراشو ببین.بعد شهرستان های اطراف تهران. هم عمل میکنه.بری اونجاها ارزان تر میشینه برات.مشاوره شم رایگان بود اخر بار..انشالله بزودی عمل کنی.اونی که میخوایی بشه