2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 59 پست
چه مدلی عمل کردین سبکش چیه کلا دکتره

دکتر استاد هستن تنها یک سبک کار نمیکنن

هر چی مراجعه کننده بخواد همون 

خواهرم طبیعی میخواست طبیعی انجام داد

فامیلامون هم دو نفر مادر دختر نیمه فانتزی میخواستن همونطور 

دوستم ترمیم رفت عروسکی میخواست همون شد

منم فانتزی دوس داشتم 

همونقدر که ظاهر بینی مهم هست تنفس خوب 

و قرینگی سوراخ های بینی و کج نبودن بعد عمل مهمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکتر استاد هستن تنها یک سبک کار نمیکننهر چی مراجعه کننده بخواد همون خواهرم طبیعی میخواست طبیعی انجام ...

الان تو فانتزی عمل کردی؟😍

اتفاقا منم دنبال دکتری بودم که کار فانتزیش خوبه باشه بینی رو تمیز گوگولی دربیاره

خیلی از دکترا فانتزی عمل نمیکنن الان یا میکنن خیلی بد عمل میکنن بینی زیاد خوکی میشه از لحاظ تنفسیم خراب میکنن بینی هارو 

الان تو فانتزی عمل کردی؟😍اتفاقا منم دنبال دکتری بودم که کار فانتزیش خوبه باشه بینی رو تمیز گوگولی د ...

اره عزیزم فانتزی عمل کردم

ببین اسم دکتر رو گوگل کنی یه چیزایی توی عکس ها میاره ببین

من از اینکه ۲۰ سال میشه عمل کردم همچنان مشکل تنفسی ندارم خیلی خوشحالم

خدا شاهده نشده جایی برم دکتر بینیم رو نپرسن😅

الان تو فانتزی عمل کردی؟😍اتفاقا منم دنبال دکتری بودم که کار فانتزیش خوبه باشه بینی رو تمیز گوگولی د ...

آقای دکتر علی اصغر خاتمی متخصص گوش و حلق و بینی و جراحی پلاستیک و زیبایی در زمینه های مختلف جراحی زیبایی و ترمیمی گوش و حلق و بینی، جراحی زیبایی صورت، درمان اختلالات تنفسی، درمان سرگیجه و وزوز گوش، و درمان عفونت های گوش و حلق و بینی تبحر دارند. ایشان عضو انجمن جراحان گوش و حلق و بینی ایران و انجمن جراحان پلاستیک ایران هستند. آقای دکتر خاتمی در انجام اعمال جراحی خود از جدیدترین تکنیک‌ها و تجهیزات استفاده می کنند و همواره تلاش می کنند تا بهترین نتایج را برای بیماران خود به ارمغان بیاورند. ایشان همچنین به عنوان مدرس در دانشگاه های علوم پزشکی مشغول به فعالیت هستند و تجربیات خود را به دانشجویان آموزش می‌دهند.

اینجا نوشتن که ایشون استادن

به بقیه جراح ها آموزش هم میدن 

کلی از دکتر های بینی زیر دست ایشون یاد گرفتن

عزیزم پیجش رو نمی‌دونم چون ما حضوری میریم تهرانی؟ساختمان پزشکان فرشته توی خیابون فرشته تهران از زیر ...

آره تهرانم پیجشم پیدا کردم 

تو چند وقته عمل کردی بهش پیام دادم قیمت پرسیدم هنوز جواب نداده 

اره عزیزم فانتزی عمل کردمببین اسم دکتر رو گوگل کنی یه چیزایی توی عکس ها میاره ببینمن از اینکه ۲۰ سال ...

کارای پیجش واقعا خوبه همه مدلی عمل میکنه اینش خیلی جذابه 

بقیه پیجا همه بینی ها به شکلن 

امیدوارم هزینه اش بالا صد ملیون نباشه آخر پیش همین عمل کنم 

آقای دکتر علی اصغر خاتمی متخصص گوش و حلق و بینی و جراحی پلاستیک و زیبایی در زمینه های مختلف جراحی زی ...

چقدر خوب ولی چهره اش حرف زدنش چقدر خشن میزنه اخلاقش خوبه از نزدیک؟

یه پست ازش دیدم حرف میزد توش عصبی بود ترسیدم 😂😂

آره تهرانم پیجشم پیدا کردم تو چند وقته عمل کردی بهش پیام دادم قیمت پرسیدم هنوز جواب نداده

من بیست سال پیش عمل کردم

آخرین کسی که از دوستامون رفتن ۵ سال پیش بوده

قیمت هم نترس بهش بگی ندارم اینا تخفیف میده

کارای پیجش واقعا خوبه همه مدلی عمل میکنه اینش خیلی جذابه بقیه پیجا همه بینی ها به شکلن امیدوارم هزین ...

نه فکر نکنم

خالم ۳ سال پیش رفت پلکش رو پیش دکتر برداشت 

یه دختر اونجا بود پرسیدم چند دادی به عمل گفت ۳۵ تا ۴۰ شد

نه فکر نکنمخالم ۳ سال پیش رفت پلکش رو پیش دکتر برداشت یه دختر اونجا بود پرسیدم چند دادی به عمل گفت ۳ ...

پس قیمت عمل بینیشم خیلی زیاد نمیشه فوقش میگم تخفیفم بده 

آخه به زور بابامو راضی کردم بذاره عمل کنم روم نمیشه بیشتر از ۱۰۰ ملیون ازش بگیرم