2777
2789
عنوان

دوست پیک می

240 بازدید | 20 پست

از وقتی من با همکلاسیم رل زدم ،دوست صمیمیم همش میاد جلو دوست پسرم عشوه میاد😐

قبل اینکه من بااین رل بزنم اصلا حرف نمی‌زد باهاش 

الان عین عقب مونده ها هی صدا نازک می‌کنه و میاد جلوش با عشوه راه می‌ره بعد با خودم اصن حرف نمیزنه فقط با دوست پسرم حرف میزنه 😐اصن ی طور عجیبی شده😐

دوست پسرم زیاد اهمیت نمیده بهش ولی خوشم نمیاد واقعا ازین رفتارش 

جالبیش اینه خودش رل داره ولی تو کلاس مون نیست رلش

چ کار کنم؟منطقی و 

باسیاست باشه

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

پیک می چیه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

هیچکار 

خود رلت اگه ادم حسابی باشه اونو ب هیچ جاییش حساب نمیکنه 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیک می چیه

کسی ک همش دنبال توجه جنس مخالفه

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

چیبگم والا اگه از دوست پسرت مطمئنی که هیچی بحثی چیزی شدبگو اگه نگات کرد مال تو

مطمئنم ولی نمیخوام دیگه کلا سمتمون بیاد رابطمون بهم بریزه

هیچکار خود رلت اگه ادم حسابی باشه اونو ب هیچ جاییش حساب نمیکنه

ولی رو ارتباطمون موثره

پیک می چیه

دختری که دنبال جلب توجه پسراست 

و خودشو لوس می‌کنه صدا نازک می‌کنه 

و میگه من شبیه بقیه دخترا نیستم 

و دخترا رو جلو پسرا بد می‌کنه

Pike me معنی کلمه انگلیسی هم میشه «انتخابم کن»

ولی رو ارتباطمون موثره

ب رلت بگو وقتی دوستم میاد بگه باهم دوتایی میخوایید وقت بگذرونید و دوستت رو دک کنه 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

سلیطه باش 

منطقی جواب نمیده

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

دختری که دنبال جلب توجه پسراست و خودشو لوس می‌کنه صدا نازک می‌کنه و میگه من شبیه بقیه دخترا نیستم و ...

چه تاسف بار

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

از این اصطلاحات جدیدی هاست یعنی یک دختر رو جلو پسرها خراب میکنه و ضایع میکنه

ممنون از توضیحت

2790
2778
2791
2779
2792