2789
عنوان

دوست پیک می

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 20 پست
ب رلت بگو وقتی دوستم میاد بگه باهم دوتایی میخوایید وقت بگذرونید و دوستت رو دک کنه

آخه نمیخوام انقد ضایه باشم 

قبل این اتفاقا کلی میگفتم دوستم پشتمه و این حرفا 

الان دوست که چه عرض کنم این خانم اصن بامن حرف نمیزنه همش با رلم صحبت میکنه😐💔

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

با همکلاسیت رل ردی😐

اشکالی داره؟

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلییییاگه مدرسه یا دانشگاه نمی‌رید برید خداروشکر کنید چون خیلییییی پرهههه و تحملشون خیلیییی سخته😭� ...

نه تو این فضا ها نیستم 

من دوستامم مذهبی ان چنتا نیمه مذهبی برای گرم کردن روابط همسران خیلی تلاش می کنیم زیراب زنی تو کارمون نیست 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

آخه نمیخوام انقد ضایه باشم قبل این اتفاقا کلی میگفتم دوستم پشتمه و این حرفا الان دوست که چه عرض کنم ...

سعی کن تایمی رو انتخاب کنی ک خودت باشی و رلت 

مثلا بیرون از محوطه دانشگاه قرار بذارید و بگو تنها باید برم 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

نه ولی فکر کردم دختره کامل نخوندم😐😂معذرت میخوام

😂🫠نه پسره