2777
2789

من که خودم مجردم کسی دوست دارم خیلیا باعث شدن ب جدایی برسیم برگردیم بهم هنوز گذشتمون اذیتتمون میکنه 

دیگه ازدواج خدا رحم کنه از دست این حسودا نامردا

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من دیدم اتفاقا خانواده دختره بودن البته فامیلم می‌گفت دو بهم زنی نمی‌کنند ولی اینقدر همش خونشون بودن و انتظار خرج کردن از خودشو شوهرش داشتن دختره راهی جدایی. شد 

من که خودم مجردم کسی دوست دارم خیلیا باعث شدن ب جدایی برسیم برگردیم بهم هنوز گذشتمون اذیتتمون میکنه ...

چن وقت جدا شدید؟ 

من یبار نامزدی ( اینم همون روز بهم خورد) 

یبار طلاق ۲ هفته ای ( ینی طول عمرش) 

الانم کلی مورد بود ا ترس خواهرم موندم 

از یکی خوشم اومد اونم خوشش اومد و خواستگاری کرد اینقدر استرس داشتم

خواهرم دو بهم زنی کرد ۶ ماهه ندیدمش 

دختر حسود حسود حسود حسود

نمیمیره

آره یکی از همکارام معلم سه تا بچه هستن دوتا خواهر بالای ۴۵ سال یک برادر بالای ۵۰ سال و یک مادر پیر ،بعد مادره باعث دوبار طلاق دختر بزرگ که معلمه شد و برادرش هم دوبار جدا شده فقط این همکارم مجرده که خب خواستگار نداشته احتمالا چون بچه آخر خانواده است واسم شون بد در زقته

آره یکی از همکارام معلم سه تا بچه هستن دوتا خواهر بالای ۴۵ سال یک برادر بالای ۵۰ سال و یک مادر پیر ، ...

عقل ندارن راحتن

بخدا اینقدر اذیتم میکنن کل ۲۴ سال تو زجر و عذاب

ولی نکردم میدونستم خواهرم باعث طلاقم میشه

ک چن ماه پیش یهو از کسی خوشم اومد سعی کردم بروز ندم چون حسوده

ولی پسره همه چیزش خوب بود و سر از زندگی اونا 

گیر داد قیافش ک خوش قیافه خوب نیست خرابن 🙁

کاش چنین ادمایی زود بمیرن تو جهنم عذاب بکشن