2789
عنوان

مهمونی عید

603 بازدید | 34 پست

خواهرشوهرم از یه ماه پیش اصرارکه حتما تو عید بیاید خونه ما یه روز بمونید. حالا من پاشدم رفتم. ناهار که نذاشته هیچ چی از بیرون هم نگرفته تازه سه ساعت بعد ظهر پاشده این رستوران و اون رستوران زنگ زدن . اخرش هم ساعت چهار ناهار گرفته کمتر از تعداد و بد مزه و بی کیفیت. می گه ببخشید ازاین رستوران تا حالا سفارش نداده بودم. دلم برای خودم سوخت که  خورشای رنگ و وارنگ براش سر سفره اماده می کردم یا هروقت قرار بود از رستوران بگیرم جلوتر گرفته بودم و تو خونه می گذاشتم اونم بهترین رستوران و بهترین کیفیت. به نظرتون چه جور تلافی کنم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تلافی احتیاجی نیست....هرکی هنر خودشو نشون میده شخصیت خودشو نشون میده بعدا توی صحبت هات غیر مستقیم بگو ادم باید برای مهمونش ارزش قائل بشه و احترام بذاره یا اصلا دعوت نکنه بهتره...

❤دخترم نگین حلقه ازدواجم❤

اخه اگه می خواست بفهمه تا حالا می فهمید. بعدم تعارف الکی چرا. من اینقدر برام وقت مهمونی جور کردن سخته که به ندرت شام و ناهار خونه کسی میرم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بذار به حساب بی سلیقگیش😐😐😐

اخه چرا بی سلیقگیش به من رسیده