2777
2789
عنوان

مهمونی عید

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر وخواهرشوهرمتم رفته بودن جایی دعوت ظهر شده هیچی ناهاربراشون نیاورده بودند گفته بود ظرف بهشون ببخشید ما اصولا ناهار نمیخوریم صبر میکنیم شب بشه شوهرم بیاد یکباره شام بخوریم انگار ن انگار مهمان بودند   

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
مثل من باش نمیرم نمیان

به خدا نمی رفتم انقد گلگی کرد به قول خودش دعوت رسمی کرد. الان که رفتم واقعا بهم برخورد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
یعنی کلا اینجوری نیست؟ 

نه بابا دست پختش از همه خواهراش بهتره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یاد مهمونی دادن های خودم افتادم..پارسال عید داشتیم میرفتیم خونه مادر شوهرم از یه شهر به شهر دیگه.ساعت ۱۰ صبح زنگ زدیم ما تو راهیم کلا سه ساعت راه داریم...رسیدیم خونه دیدیم خودشون ناهار خوردن...هیچی رو گاز نیست شوکه شدم بعد مادر شوهرم گفت ببخشید وقت نکردم ناهار درست کنم اگه میخواهید نیمرو درست کنم.

ما هم از ناراحتی الکی گفتیم سیریم...الانم خونشون هستم خیر سرم مهمانم از شهر دیگه اومدم قشنگ برا خودش رفت مهمانی و گفت شب هم میمونم.

فکر نکنید زیاد میام خونشون سالی دو سه بار.دو سه روزه.ولی دایم زنگ میزنن بیایید.خودشون هم که سالی بیست بار میان خونمون

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

حالا خودش میخواد بیاد هی میگه اینو درست کن شوهرم دوست داره اونو درست نکنی دوست نداره

یاد مهمونی دادن های خودم افتادم..پارسال عید داشتیم میرفتیم خونه مادر شوهرم از یه شهر به شهر دیگه.ساع ...

مادر شوهرمنم همینطوری بود. ماهم راه دور تهش سالی دوبار می رفتیم دو روز بودیم و برمی گشتیم یه بار همه شون 7 8 نفری رفتن عروسی طلاهای منم گرفتن اویزون کردن خودمون رو بدون شام گذاشتن تو خونه

رو دادی دوستم

خودش پر روه منم که بی زبون.

خودش پر روه منم که بی زبون.

ولش کن بابا.  واقعا بعضیا پررون.  من شوهرم به خواهرش پنجاه تومن عیدی داده.  حالا خواهرش برگشته یه روسری یه قرونی به من داده.  به خدا انتظار ندارم بده هر چند وضعش از ما بهتره ولی دیگه خداوکیلی بنجولای ته کمدشم نده.  به خدا واسه گردگیری خوبه.  خجالت نمیکشه بیشعور خانم.  پارسالم همین کارو کرد. امسال ولی یجور بش میگم.  خجالت داره