2777
2789
عنوان

مهمونی عید

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 34 پست
ولش کن بابا.  واقعا بعضیا پررون.  من شوهرم به خواهرش پنجاه تومن عیدی داده.  حالا خواه ...

دست به دلم نزار یاد کارای مادرشوهر و خواهرشوهرام میفتم. ماشالله ید طولایی تو این مدلی کادو دادن دارن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
دست به دلم نزار یاد کارای مادرشوهر و خواهرشوهرام میفتم. ماشالله ید طولایی تو این مدلی کادو دادن دارن

توام زرنگ باش.  ببخشیدا نذار شخصیتتو پایین بیارن. حالا نمیخوام پرت کنم اگه هم میتونی کلا به حسابشون نیار که خودت اذیت نشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توام زرنگ باش.  ببخشیدا نذار شخصیتتو پایین بیارن. حالا نمیخوام پرت کنم اگه هم میتونی کلا به حسا ...

چی کنم. تنها چیزی که تا حالا تونستم اجرا کنم این بوده که مثل اولا براشون کادو نگیرم. ولی گاهی وقتا شوهرم با یه حرکت داغون می کنه مثلا یهو چند میلیون تو گرفتاریای خودمون بهشون قرض می ده. غر زدن هم روش تاثیر نداره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
مادر شوهرمنم همینطوری بود. ماهم راه دور تهش سالی دوبار می رفتیم دو روز بودیم و برمی گشتیم یه بار همه ...

کلا رودارن 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت