heols مدیر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1011 عنوان من پسرم | مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 149 پست ۱۶ سالمه تا میام تو سایت ی تامیک میزارم هیت میدین که استاتر نر هست این چ وضع صحبته مگه توهین کردم بهتون؟من از وقتی که اومدم تو تاپیک های زنونه نرفتمبه کسی درخواست دوستی ندادم اما باز هیت میدین من اومدم تو سایت چون چند تا مشکل دارم الان دارن حل میشن (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 1404/06/08 | 17:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8719 اخه سوالام جوریه که یه نمیتونه جواب بده مثلا اون میدونه چجور تنفرم از خانوادم از بین ببرم؟اون نیدونه ... اتفاقا اون میتونه جواب بده به سوالات مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1011 برو تو جمع دوستات بگو تو نینی سایت میچرخم بعد ببینم اینجا بهتر واکنش میدن یا اونا🤦♀️ من رفیقی ندارم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1011 خب خوبه ممنون (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1011 اتفاقا اون میتونه جواب بده به سوالات والا برا یکی از سوالاتم چرت جواب داد (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8719 والا برا یکی از سوالاتم چرت جواب داد کسی که نمیخواد راضی بشه رو نمیشه راضی کرد مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1011 کسی که نمیخواد راضی بشه رو نمیشه راضی کرد شما خودتون برید یک سوال بپرسید (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8719 شما خودتون برید یک سوال بپرسید پرسیدم جوابم گرفتم مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1011 پرسیدم جوابم گرفتم برای من جواب هاش چرته اخه نوشتم پدرم داره منو میزنه میگه باید باهاش صحبت کنی 😐 (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8719 برای من جواب هاش چرته اخه نوشتم پدرم داره منو میزنه میگه باید باهاش صحبت کنی 😐 فکر نمیکنی با یه مشاور حرف بزنی بهتر به یه نتیجه میرسی بازم نمیدونم میخوای توی سایت باشی باش چه کنم مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1011 فکر نمیکنی با یه مشاور حرف بزنی بهتر به یه نتیجه میرسی بازم نمیدونم میخوای توی سایت باشی باش چه کنم اگه تاپیکام بخونی متوجه میشی (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8719 اگه تاپیکام بخونی متوجه میشی هر کار دوست داری بکن مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1011 هر کار دوست داری بکن در کل من مشکلم تموم شد از این سایت میرم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8719 در کل من مشکلم تموم شد از این سایت میرم افرین مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1011 فک کن انقدر بهم درخواست دادن مردا تو این نی نی سایت که نگو والا من به هیچ کسی درخواست ندادم حتا تویی تاپیک های زنونه هم نرفتم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم