2777
2789
عنوان

من پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 149 پست
اصلا ددی سایت قابل مقایسه با اینجا نیست. تازه اینم عذر بدتر از گناهه. تو سایتی که خانم میان تا مسایل ...

اخه تو دوی سایت هم مرد نیست

فقط اسمش مردونس

همه زن هستن

یک چیز دیگه من تاحالا پامو تو تاپیک های زنونه نزاشتم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس کجا برم؟

نمیدونم اینجا مناسبت نیست 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

نمیدونم اینجا مناسبت نیست

خب جایی جز اینجا نی 

ی ددی سایت هست که تو اونم پر از زنه

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

خب جایی جز اینجا نی ی ددی سایت هست که تو اونم پر از زنه

سوالاتو از چت جی پی تی بپرس توی گوگل سرچ کن 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

سوالاتو از چت جی پی تی بپرس توی گوگل سرچ کن

اخه سوالام جوریه که یه نمیتونه جواب بده 

مثلا اون میدونه چجور تنفرم از خانوادم از بین ببرم؟

اون نیدونه چجور خانوادم رو ببخشم؟

خیلی سوالاتم جزئی هست نمیتونه جواب بده

برو تو جمع دوستات بگو تو نینی سایت میچرخم بعد ببینم اینجا بهتر واکنش میدن یا اونا🤦‍♀️

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆