heols مدیر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 998 عنوان من پسرم | مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 149 پست ۱۶ سالمه تا میام تو سایت ی تامیک میزارم هیت میدین که استاتر نر هست این چ وضع صحبته مگه توهین کردم بهتون؟من از وقتی که اومدم تو تاپیک های زنونه نرفتمبه کسی درخواست دوستی ندادم اما باز هیت میدین من اومدم تو سایت چون چند تا مشکل دارم الان دارن حل میشن (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 1404/06/08 | 17:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملوسک_قاجار عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1693 ههههه خندیدم خنده چرا؟ خوشحال میشیم مشکلاتت حل بشه... حالا مشکلاتت چی بوده ⛔️درخواست دوستی ندید🚫
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 998 خنده چرا؟ خوشحال میشیم مشکلاتت حل بشه... حالا مشکلاتت چی بوده درباره خانواده (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 998 اینجا مناسب سنت نیست در کل که مناسب اقایون نیست پس کجا برم؟ (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 998 خخخخمرد خوشکل به درد نمیخوره😂 😐😞 (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6517 🤷🏼♀️ #پسر_بختیاری ❤️ اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 69547 #پسر_بختیاری ❤️ حالا چرا تاپیکامو لایک میکنی برادر دنیا از اون چیزی که فکر میکردیم تاریک تر بود :)
عقیق۲ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 9265 خب ددی سایت هم پر زن هسن اصلا ددی سایت قابل مقایسه با اینجا نیست. تازه اینم عذر بدتر از گناهه. تو سایتی که خانم میان تا مسایل و مشکلات مخصوص به خودشونو مطرح کنن هر طورم حساب کنی اینجا جای شما نیست.
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6517 حالا چرا تاپیکامو لایک میکنی برادر چخوشکل گفت بنجامین فرانکلین اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
ملوسک_قاجار عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1693 درباره خانواده اهان خب خداروشکر الان با خانواده اوکی؟ ⛔️درخواست دوستی ندید🚫
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 998 اهان خب خداروشکر الان با خانواده اوکی؟ نه (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6517 حالا چرا تاپیکامو لایک میکنی برادر اگ با نبودش هیچ میلی چرا برام میو میو میکرد خیلی اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 998 @مموتی۰ (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 69547 اگ با نبودش هیچ میلی چرا برام میو میو میکرد خیلی 😐😐😐😐 دنیا از اون چیزی که فکر میکردیم تاریک تر بود :)