سطح اطلاعات فقط شما عالی بود کپ کردم اصلا نکنه شما داری به حکومت مشاوره میدی که انقدر مملکت و اباد ک ...
نه اصلا
در اونسطح نیستم
ولی دچار بلاهت خودخواسته هم نیستم
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
مگه از چهل سال قبل خبر نداری ، عمه ی من تو ایران کودتا کرد ؟ قبل ترش کیا قحطی مصنوعی بوجود آوردن حدا ...
والا از بزرگترا هم نشنیدم که اون زمان پر از قحطی و بدبختي و بی آب و برقی بوده، قیمتا هم روزانه افزایش پیدا نمیکرد، مدیریت هرچیزی هم دست صاحب علمش بود نه که با پنج کلاس کسی بتونه رییس جمهور شه که ته مملکت بشه این
ابرقدرت جهان دستش تو سفره ما بود؟! ایران نابود شه پس آمریکا هم نابود میشه؟! تا الان فک میکردم مشکلات ...
مشکلات ایران ، بیشترش داخلیه قبول ولی فکر میکنی اینا چطور ابرقدرت شدن ، خیلی شاخ و دانشمند بودن ، نه عزیز جان خون کشورهایی مثل ایران رو مکیدن الان هم ثروت و قدرتش از نفت کشورهایی مثل عراقه
عایا ترامپ بمیره مشکلات کشورما حل میشه؟ چهل ساله واسه کشورای دیگه مرگ خواستیمو نتیجه ش فقط فلاکت خود ...
با مرگ سیاست مداران سیاست های دنیا تغییر پیدا میکنه شما پریودی همزمان سرما هم خوردی درسته با خوردن استامینوفن پریودت قطع نمیشه ولی سرما خوردگیت ک بهتر میشه
والا از بزرگترا هم نشنیدم که اون زمان پر از قحطی و بدبختي و بی آب و برقی بوده، قیمتا هم روزانه افزای ...
شاید بزرگترای شما اهالی شهرای بزرگ و مرفه بودن
عموم مردم جامعه از امکانات بهداشتی و رفاهی برخوردار نبودن
مدرسه و بیمارستان اب و گاز وبرق تو هر جایی نبوده
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️