2777
2789
عنوان

ترامپ مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6402 بازدید | 172 پست
سطح اطلاعات فقط شما عالی بود کپ کردم اصلا نکنه شما داری به حکومت مشاوره میدی که انقدر مملکت و اباد ک ...

نه اصلا

در اون‌سطح نیستم

ولی دچار بلاهت خودخواسته هم نیستم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه از چهل سال قبل خبر نداری ، عمه ی من تو ایران کودتا کرد ؟ قبل ترش کیا قحطی مصنوعی بوجود آوردن حدا ...

والا از بزرگترا هم نشنیدم که اون زمان پر از قحطی و بدبختي و بی آب و برقی بوده، قیمتا هم روزانه افزایش پیدا نمی‌کرد، مدیریت هرچیزی هم دست صاحب علمش بود نه که با پنج کلاس کسی بتونه رییس جمهور شه که ته مملکت بشه این

ابرقدرت جهان دستش تو سفره ما بود؟! ایران نابود شه پس آمریکا هم نابود میشه؟! تا الان فک میکردم مشکلات ...

مشکلات ایران ، بیشترش داخلیه ‌قبول ولی فکر میکنی اینا چطور ابرقدرت شدن ، خیلی شاخ و دانشمند بودن ، نه عزیز جان خون کشورهایی مثل ایران رو مکیدن الان هم ثروت و قدرتش از نفت کشورهایی مثل عراقه

معلوم‌ نیست مردن یا نمردنشاونایی که میگن نمرده دلیلشون همین حرف شماس که این سخنرانی که‌پخش شد لایو چ ...

هر چیزی هست اگر بمیره مفت مرده تقاص شهادت حاج قاسم و نداده.  داغی که تا ابد بر دل میمونه

عایا ترامپ بمیره مشکلات کشورما حل میشه؟ چهل ساله واسه کشورای دیگه مرگ خواستیمو نتیجه ش فقط فلاکت خود ...

با مرگ سیاست مداران سیاست های دنیا تغییر پیدا میکنه شما پریودی همزمان سرما هم خوردی درسته با خوردن استامینوفن پریودت قطع نمیشه ولی سرما خوردگیت ک بهتر میشه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..

به کاربریا دقت نمیکنم وگرنه میرفتم از خودش میپرسیدم حالا احتمال مرگش خیلی کمه احتمالا حقه ای چیزیه

بله

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

هر چیزی هست اگر بمیره مفت مرده تقاص شهادت حاج قاسم و نداده. داغی که تا ابد بر دل میمونه

اره واقعا حیفه همینجور بمیره باید تیکه تیکه شه تقاص این همه خون ریخته شده رو بده

که البته اخرت و خدایی هست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا از بزرگترا هم نشنیدم که اون زمان پر از قحطی و بدبختي و بی آب و برقی بوده، قیمتا هم روزانه افزای ...

شاید بزرگترای شما اهالی شهرای بزرگ و مرفه بودن

عموم مردم جامعه از امکانات بهداشتی و رفاهی برخوردار نبودن

مدرسه و بیمارستان اب و گاز و‌برق تو هر جایی نبوده

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️