2777
2789
عنوان

ترامپ مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6404 بازدید | 172 پست
شما ادامه بدی به این روال هیچ موقع حس عزت نمیکنی این حس حقارت از طرف افکار مسموم اونها میادما رو بد ...

احساس میکنم دارم با شبکه خبر حرف میزنم!! من هی میگم این شبکه هایی که شما مجازی و غیرمجازی داری پیگیری سرسختانه میکنی اصلا نه نگاه میکنم نه دنبال باز هی شما داری از تاتیراتش رو من حرف میزنی! فازتون چیه شماها دقیقا، تا گل رفتیم تو لجن هی باز حرفای طوطی وار خودتونو میزنین ،در ضمن تاریخ میخونم خوبم میخونم ولی از منابع معتبر نه اون چیزایی که تو کله امثال شما فرو کردن 

چون حکومت مردمی نبود شاهنشاهی بود نمی‌دونستی برو تحقیق کن اکثر ملت ایران توی فلاکت بودن و شاه و سردم ...

اینکه میگی مردم توی فلاکت بودن، بیشتر شبیه شعارای بعد انقلابه تا واقعیت اون دوران. همون شاهی که میگی کشور رو تاراج کرد، باعث شد ایران تو اون سال‌ها یکی از سریع‌ترین رشدهای اقتصادی دنیا رو داشته باشه، درآمد نفتی رو صرف توسعه بکنه، ارتش و دانشگاه‌های مدرن بسازه، جاده، کارخانه، سد و نیروگاه ایجاد کنه. اون زمان پاسپورت ایرانی اعتبار داشت، تورم پایین بود، و خیلی از کشورها به ایران غبطه می‌خوردن.

وضعیت اون زمان رو با الان ایران بدون طرفداری الکی مقایسه کن خودت میفهمی مردم اون موقع چه غلطی کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه میگی مردم توی فلاکت بودن، بیشتر شبیه شعارای بعد انقلابه تا واقعیت اون دوران. همون شاهی که میگی ...

الانه که تو هم بچسبونن به دشمنای فرضیشون

چهل و اندی ساله دارن تو مغزشون با دشمن خیالی میجنگن خسته هم نمیشن،همه بدن ماااا خوبیم!! که چهل ساله مملکتو کردن دهکوره همچنانم در مقابل فهمیدن مقاومت میکنن

الان دهمه و هنوز هیچ خبری نیست دیروزم انگار رفته بوده تنیس و با این کارش به شایعات پایان داده

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

ترامپ خودش تویت زد حرفم زد عکسم پخش شد متاسفانه نمرده

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته