2777
2789
عنوان

ترامپ مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6404 بازدید | 172 پست
منم یادم نمیاد با کسی خصومت و دشمنی داشته باشم، اشاره خوبی کردی بی برقی که صددرصد کار عوامل خارجیه ن ...

چرا اینطور میگی ، قبلش با کی دعوات شده داری با من بدخلقی میکنی ، شما گفتی قبل از ۵۷ آمریکا مارو تحریم نکرده بود ، من هم گفتم اشتباه میکنی ، یه کودتا و یه قحطی ساختگی  وحشتناک داشتیم که البته عاملش آمریکا و انگلیس بودن که اسنادش چند سال پیش توسط خودشون منتشر شد که حتی معذرت خواهی هم نکردن که خوب نپدیرفتی و مهم هم نیست ، کی از آب و برق حرف زد  ، فکر میکنی من خارج از ایران زندگی  میکنم یا دختر رئیس جمهورم نه گلم ، اگه الان شرایط مالی ام خوب بود به جای بحث با تو ، یه مسافرت میرفتم 

چرا اینطور میگی ، قبلش با کی دعوات شده داری با من بدخلقی میکنی ، شما گفتی قبل از ۵۷ آمریکا مارو تحری ...

والا من با کسی دعوام نشده سر مسائلی که هیچ درکی ازش ندارن تا جایی که یادم میاد شما اول به بنده و بزرگترام فرمودین پرتین!احتمالا شما پرتی که اسناد اسناد و مدارک مدارک میکنی، دعا میکنم اوضاع مملکت درست شه شما با یه مسافرت حالت خوب شه که هی نپری به من. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من با کسی دعوام نشده سر مسائلی که هیچ درکی ازش ندارن تا جایی که یادم میاد شما اول به بنده و بزر ...

خوب خدارو شکر ولی لحنت و ادبیات ات این رو نمیگه ، منم برای تو آرزوی موفقیت و سلامت میکنم ، 

چرا قبل از این چهل سال طلایی آمریکا تحریمی واسه ایران نمیذاشت؟؟

چون حکومت مردمی نبود شاهنشاهی بود نمی‌دونستی برو تحقیق کن اکثر ملت ایران توی فلاکت بودن و شاه و سردمداران آمریکایی انگلیسی و.... ایرانو به تاراج بردند 

لطفا ادا در نیار آسمون ریسمون هم نباف 

چون حکومت مردمی نبود شاهنشاهی بود نمی‌دونستی برو تحقیق کن اکثر ملت ایران توی فلاکت بودن و شاه و سردم ...

در ضمن سعی نکن هرچی تو کتاب تاریخ راهنمایی بهت یاد دادن اینجا ردیف کنی، بجاش چشماتو باز کن ببین چه خبره اطرافت 

عایا ترامپ بمیره مشکلات کشورما حل میشه؟ چهل ساله واسه کشورای دیگه مرگ خواستیمو نتیجه ش فقط فلاکت خود ...

خیلی فاز روشنفکرانه بر ندار جانم  

امثال شما رو زیاد دیدم فحش میده به رهبر 

مرگ بر ...‌ میگه آرزوی نابودی آخوند و روحانیت رو داره بعد به آمریکای جنایتکار که میرسه با لحن و ژست خیلی ضایعی میگن برای کشورای دیگه آرزوی مرگ نکنید.... ای مرگ ب هر چی ظالم و ظ

ظالم پرسته

کتاب راهنمای شرف داره به عنتر نشنال و اراجیف بی بی سی

این شبکه های که گفتیو نه من صاحبشونم نه اصلا نگاه میکنم گویا شما یکی به اینور میزنی یکی به اونور، اتفاقا فاز روشنفکری توخالی و ادا واسه امثال شماست

این شبکه های که گفتیو نه من صاحبشونم نه اصلا نگاه میکنم گویا شما یکی به اینور میزنی یکی به اونور، ات ...

فرقی نمیکنه نگاه میکنی یا  متاثر از فضای مجازی و دوست و غیره هستی  یا نه 

مهم اینه ک نمیذاره راضی ب رضای خدا باشی نمی‌ذاره اروم قرار داشته باشی 

و شما رو مقابل مردم و مسئولین کشورت قرار میده ... تا جایی که دوست رو دشمن میبینی و 

دشمن رو دوست 

اگه گلایه داری درست همه گلایه داریم ب وضعیت موجود 

اما اینکه آسمون ریسمون کنی و حکومت اخوند و فلان پیش بکشین رسماً خودتونو با تفکرات  اون ور آبیا ست کردید

فرقی نمیکنه نگاه میکنی یا متاثر از فضای مجازی و دوست و غیره هستی یا نه مهم اینه ک نمیذاره راضی ب ر ...

جسارتا من الان حرفی از اسم یا موضع خاصی اوردم که شما جوش اوردی؟؟شما راضی به رضای خدا باش ولی من بلدم حداقل حرفمو بزنم به کسایی که تو کار خدا هم دست بردن و یکی عین شماها راضی و خوشحالی،برم این شبکه هایی که گفتیو یکم شخم بزنم شاید منم عین شما خودمو با پذیرفتن حقارت و بدبختي از طرف بالاسریای خودمون ست کردم 

جسارتا من الان حرفی از اسم یا موضع خاصی اوردم که شما جوش اوردی؟؟شما راضی به رضای خدا باش ولی من بلدم ...

شما ادامه بدی به این روال هیچ موقع حس عزت نمیکنی 

این حس حقارت از طرف افکار مسموم اونها میاد

ما رو بد بخت نکردند ما رو بد بخت جلوه دادن 

اتفاقاً من بهت پیشنهاد میدم بری تاریخ بخونی... تا بفهمی حقیقت چی بود 

اما نه از زبان معاندین از زبان یه هموطن غیرمغرض بخون... موفق باشی 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 54 دقیقه پیش
2791
2779