2777
2789
عنوان

ترامپ مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6402 بازدید | 172 پست

۲ساعت پیش تکذیب کردن 

مثل س ط که گفتن مرده بعد گفتن نه زندس

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابرقدرت جهان دستش تو سفره ما بود؟! ایران نابود شه پس آمریکا هم نابود میشه؟! تا الان فک میکردم مشکلات ...

من واقعا فرصت ندارم و از طرفی فکر میکنم تا چند دقیقه دیگه این تاپیک میترکه به خاطر همین نمیخوام باهاتون بحث کنم

سطح اطلاعاتتون رو هم با خودم یکسان نمیدونم راستش چون به نظرم اطلاعی از دلیل رابطه‌ی امریکا با کشورهای نفت‌خیر اطرافمون ندارید

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
من چند وقت پیش اینجا خوندم یکی پیشگویی نوشته بود ترامپ میمیره و اگررر مرده باشه اون از کجا میدونست😐

تگش کن

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

راستی‌آزمایی

🔴 پرچم‌های نیمه‌افراشته کاخ سفید به دلیل مرگ ترامپ

❌ نتیجه بررسی: نادرست

۱. در تلگرام فارسی شایعه شد که «پرچم‌های کاخ سفید به دلیل مرگ دونالد ترامپ نیمه‌افراشته شده‌اند».

۲. بررسی منابع معتبر نشان می‌دهد اصل ماجرا به حادثه تیراندازی اخیر در مینیاپولیس برمی‌گردد. رئیس‌جمهور آمریکا، دستور داده پرچم‌ها به مدت سه روز برای یادبود قربانیان این تیراندازی نیمه‌افراشته باشند.

۳. انتشار شایعه «مرگ ترامپ» به دلیل نیمه‌افراشته شدن پرچم‌ها، نمونه‌ای از فریب ناشی از هم‌زمانی رویدادها است که بدون بررسی علت اصلی، به‌سرعت در شبکه‌های اجتماعی پخش شد.

🔵 نتیجه‌گیری: پرچم‌های نیمه‌افراشته هیچ ارتباطی با مرگ ترامپ ندارند. دلیل آن تیراندازی مینیاپولیس و دستور رئیس‌جمهور آمریکا برای احترام به قربانیان است. بنابراین، ادعای مطرح‌شده نادرست است

چرا قبل از این چهل سال طلایی آمریکا تحریمی واسه ایران نمیذاشت؟؟

مگه از چهل سال قبل خبر نداری ، عمه ی من تو ایران کودتا کرد ؟ قبل ترش کیا قحطی مصنوعی بوجود آوردن حداقل ۵ میلیون ایرانی بی گناه کشته شد ، فکر می کنی همه چیز واسه این ۴۷ سال اخیر 

من واقعا فرصت ندارم و از طرفی فکر میکنم تا چند دقیقه دیگه این تاپیک میترکه به خاطر همین نمیخوام باها ...

سطح اطلاعات فقط شما 

عالی بود 

کپ کردم اصلا 

نکنه شما داری به حکومت مشاوره میدی که انقدر مملکت و اباد کردن 

اگه سطح اطلاعتتون نصف منم بود واسه هیچکس مرگ نمیخواستیناز ماست که برماست

من کجای این تاپیک برای کسی مرگ خواستم؟😄

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
اومد پخش زنده سخنرانی کرد تو تلوزیون شون🤥

معلوم‌ نیست مردن یا نمردنش

اونایی که میگن نمرده دلیلشون همین حرف شماس که این سخنرانی که‌پخش شد لایو چند وقت‌پیش ترامپ بود نه الان

اونایی که‌میگن مرده:دلیلشون‌پرچم های نیمه افراشته ماخ سفید که اونم از چند روز‌پیش بوده به دستور‌خود ترامپ برا غزاداری‌کشته شده ها تو‌تیراندازی

پس هیچی معلوم‌نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40