2777
2789
عنوان

ترامپ مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6402 بازدید | 172 پست
کی میشه ؟؟

الانه ، فردا آخر آگوست هست

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا قبل از این چهل سال طلایی آمریکا تحریمی واسه ایران نمیذاشت؟؟

،😂😂😂😂ما از اول انقلاب تحریم هستیم با اومدن ترامپ بدتر شد انشاالله خبر مرگشون 

میدونی چرا تحریم شدیم چون دیگه ایران حیاط خلوتش نبود همون شاه هم گفت ایران ۲۴ سال ایران استعمار کرد 

الانه ، فردا آخر آگوست هست

ممنون

انشاا سقط بشه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

کلمه مردن واقعا مناسب ایشون نیست 😳

باید میگفت سقط شد 😷

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چون دستش تو سفره ما بوددستشو قطع کردیم تحریم کرد

ابرقدرت جهان دستش تو سفره ما بود؟! ایران نابود شه پس آمریکا هم نابود میشه؟! تا الان فک میکردم مشکلات کشور بخاطر عدم مدیریت درست و عقلانیه گویا بخاطر ترامپ بوده پس

امرور ۳۰ آگوسته

نه من از تعجب بود خب🥲

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

پخش زندش هم تصویر قدیمی بود

نیوزویک: ترامپ درگذشت

این سایت آمریکایی اعلام کرد که ترامپ در اثر بیماری درگذشته و خبرش بزودی اعلام میشود

همچنین نوشت هم اکنون مقدمات در کاخ سفید درحال برگزای   خبرفوری

تازه این خبرو دیدم  برگااامم چنلش فک کنم معتبره خیلی وقته دنبالش می‌کنم 

ممنونانشاا سقط بشه

ان شاءالله