2777
2789
عنوان

ترامپ مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6402 بازدید | 172 پست
والا از بزرگترا هم نشنیدم که اون زمان پر از قحطی و بدبختي و بی آب و برقی بوده، قیمتا هم روزانه افزای ...

پس خودت و بزرگترات کلا پرتین گلم اگه به منابع ایران اعتماد نداری ، برو تو اسنادی که چند سال پیش خود کاخ سفید به لاتین منتشر کرد سر بزن ، البته اگه دوست داری حقیقت را درمورد کشورت و  مردمش بدونی ، وگرنه هر عقلی میدونه کسی با۶ کلاس نمیتونه یه زندگی اداره کنه چه به ۸۰ میلون جمعیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خودت و بزرگترات کلا پرتین گلم اگه به منابع ایران اعتماد نداری ، برو تو اسنادی که چند سال پیش خود ...

من پرتم ولی مثل امثال تو اروزی مرگ کسیو در جهت بهتر شدن کشورم ندارم، سرتو از تو آخورت بیار بیرون ببین دلیل اصلی فلاکت کشور کی و چیه 

.درسته که خیلی از مشکلاتی که تو کشور هست مربوط به بی تدبیری مسئولین هست ولی اقتصاد و سیاست امروز یه عملکرد جهانی و در دنیای امروز به خاطر تأثیرات اقتصادی وسیاسیرکه در یک کشور گرفته میشه به ناچار در کشورهای دیگه ودرکل جهان هم تاثیر گذاره ما با پدیده ای به نام دهکده جهانی روبه رو هستیم و آمریکا چون ابر قدرت هست و به دلیل نفوذ ی که در کل دنیا  به خصوص همکاری وتبیعت بسیار شدید تروئیکای اروپا بنابراین تصمیمات خونخواری مثل ترامپ که دائم دنبال اهرم فشار و تهدید و درنهایت تحریم کشور مون هست صدر در صد روی کل اقتصاد وختی سیاستهای کشور مون تاثیر داره بنابراین عامل این تورم بسییییار شدید فقط ترامپه انشالله که زودتر به درک واصل بشه که خیلی از مشکلات کشور ما حل میشه واز اون طرف هم سگ دست پروردهش نتانیابو هم که افسار پاره کرده وو مثل سگهای وحشی به جون ایران و غزه و سوریه افتاده  با مرگ ترامپ دمش رو میاره روی کولش و مجبور میشه که بره قایم بشه تولونش وفقط زوزه بکشه پس دعا کنید که این خبر راست باشه

پس الانم شما گویا تو مکان مرفهی که از درد مردم خبر نداری

دیدی گفتم نباید وقتم رو با بحث الکی تک این تاپیک هدر بدم؟

دنبال بحث و دعوایی که هی جوابای پرت میدی عزیز

جا و مکان الان من واقعیتی که گفتم رو تغییر میده؟ اون دوره‌ای که شما عاشقشی انقد ضعیف و بدبخت بودیم که دکتر از هند برامون وارد میکردن😄 بچه‌های معصوم یکی درمیون به خاطر عدم وجود بهداشت و امکانات و واکسیناسیون میمردن، برق و اب و گاز لوله کشی برای مردم آرزو بود

دیگه جوابتون رو نمیدم باید برم جایی و دسترسی به نی‌نی سایت ندارم 

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

گوربه نره مگه میمیره
ایسگا گیریه بابا
دورور زدیگه میاد من مردم دوباره زنده شدم پس من خدام🤣😑

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

.درسته که خیلی از مشکلاتی که تو کشور هست مربوط به بی تدبیری مسئولین هست ولی اقتصاد و سیاست امروز یه ...

این خبر که دروغه، به‌جز نی‌نی سایت جای دیگه‌ای دیده نمیشه

ولی خب ظاهرا بعضی دوستان با خبرش هم برآشفته میشن و ناراحت میشن که دشمن شماره یک مملکمتمون بمیره

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
زنده هست الان پیششم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺