2777
2789
عنوان

کلمه فمنیست

108 بازدید | 12 پست

مگه به معنی برابری زن و مرد نیست؟؟

پس چرا بعضیا ازش به عنوان یه واژه تحقیر امیز استفاده میکنن؟؟

طرف تو بیو تلگرامش نوشته حامی همه ی حیوانات(به جز دختران فمنیست)😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما چه بدونیم .

فمنیستی ها خودشون علیه زنهان .برابری زن و مرد از نظر شراکت در بدبختی و سختی هاست .بیشترش به عهده زنه .

پوستمون کنده شد با این تفکراتشون .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

ما چه بدونیم .فمنیستی ها خودشون علیه زنهان .برابری زن و مرد از نظر شراکت در بدبختی و سختی هاست .بیشت ...

زنو مرد کجاشون برابره؟! هر وقت مرد مثل زن 9 ماه حاملگی رو تحمل کرد و زایمان کرد و..  اونوقت میشن برابر. فمنیست ها زن رو تحت فشار میذارن که بر خلاف فطرتش مثل مردا کارای سخت انجام بده! در حالیکه خودشون این کارارو انجام نمیدن فقط تزشو میدن!

اسمشم گذاشتن برابری

به جای گرفتن حق بیشتر، دارن حق و حقوقی که داره مثل مهریه و نفقه و...  روبا الفاظ تحقیر آمیز مثل شمارو خریدن و..  از دستش درمیارن! 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

معنی فمینیسم یعنی مکتبی که زن رو به حق واقعی و َطبیعی که خدا ذاتا تو وجودش گذاشته و حالا توسط مردا و جامعه ازش سلب شده رو بهش برگردونه 

و فمینیست به طرفدارای این مکتب میگن 

اونی هم که شما میگید دلیلش کم سوادیه چون اگه یه ذره فهم داشت بیشتر دقت می‌کرد که همون گوشی دست گرفتنش صدقه سر فمینیسمه (:

بقیه چیزا بماند 🚶🏿‍♀️

☮️🤍

زنو مرد کجاشون برابره؟! هر وقت مرد مثل زن 9 ماه حاملگی رو تحمل کرد و زایمان کرد و.. اونوقت میشن برا ...

دقیقا من هم همین را گفتم .

پوست زن را کندند .

دارم با همون روند کارشون که فرهنگی شد تو جامعه مون  میسوزیم .مرد پیرود میشه حامله میشه .بچه شیر میده .زخم زایمان میگیره .نه ماه سختی .اخرش تو اروپا جامعه فمنیستی حقوق زن کمتر از مرده .حضانت کاملا به نام زنه .مثلا دوست دختر .هم پای مردا کارگر بنایی نجاری رفتگری و اینان .زور مرد از زن بیشتر.

کلا فمنیستو زیاد قبول ندارم چون شرایط فیزیکی و احساسی زن و مرد مث هم نیست و اینو در نظر ندارن  فمنیستا ها هم بیشتر مرد ستیز بازی در میارن 

همش یه جوری هستن که انگار هر کاری میکنن مثلا تحصیل موفقیت ورزشی و..برای اینکه به مردا ثابت کنن زنا هم میتونن درصورتی که بنظر چرا ما باید به مردا خودمونو ثابت کنیم 

اصل اینه ما پیش خودمون ثابت شده ایم و تلاش هامون باید بر این هدف باشه که جهانی زیبا برای آیندگان برجای بزاریم نه اینکه خودمون به مردا ثابت کنیم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

دقیقا من هم همین را گفتم .پوست زن را کندند .دارم با همون روند کارشون که فرهنگی شد تو جامعه مون میسو ...

اگه اسلام حضانت بچه رو به زن میداد، همینا میگفتن هااا میبینین، اسلام بچه رو انداخته گردن زن که مرد بره پی عشق و حالش! کلا یه عده فقط میخوان مخالفت کنن. 

60-70ساله این جنبش به وجود اومده در حالیکه هزاران سال قبل زن مسلمان خوندن و نوشتن بلد بوده و کلاس درس برگزار میکرده و در جمع مردان خطبه میخونده! اونوقت گوشی دست گرفتن ما رو مدیون این جنبش میدونن!!

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

خب زن ستیزن چون البته فمنیست افراطی هم داریم

زن ستیز نیستند .فمنیست افراطی زن علیه زنه .

من پزوهشگری جامعه شناسی خواندم .

چندین نوع فمنیست بود .ولی بعضی هاشون در قسمت عملی زن علیه زن بود .