2777
2789
عنوان

تا حالا شده

36 بازدید | 11 پست

تاحالا شده یهو خبر فوت کسی بشنوید اما دو سه روز قبلش که زتده بوده همش توی ذهنتون باشه؟ حالا طرف چه آشنا باشه چه غریبه یهو مثلا بگند فلانی فوت شد اما چند روز اخیرش اون شخص توی ذهن شما بوده که یهو با شنیدن خبر فوت شوکه بشید یا حتی درست یک روز قبل فوت به صورت ناخودآگاه اون شخص توی ذهنتون باشه

تا حالا شده؟

بله حس ششمه یا نمیدونم یه چی دیگست

امضامو بخون ❌ عاشق اقای م 💍 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیاااااد

مهم ترینش

با دختر عمم داشتیم می گفتیم خدا مادربزرگ رو رحمت کنه مثل فرشته ها بود آقاجونم خوبه هاااااا ولی مثل فرشته ها نیست

طفلی آقاجونم فرداش فوت کرد

بمیرم براش

سی سال می گذره هنوز یادشم

بله حس ششمه یا نمیدونم یه چی دیگست

آها یعنی اونموقع باید پیش اون طرف رفت؟ یعنی میخواد قبل فوت طرف ببینه؟

البته میگم حتی اگر طرف غریبه هم باشه مثلا فرض کن طرف به یاد یک خواننده است یهو فرداش یا دو سه روز بعدش میگن فوت شد حتی با وحود اینکه چیزیش'نبوده

زیااااادمهم ترینش با دختر عمم داشتیم می گفتیم خدا مادربزرگ رو رحمت کنه مثل فرشته ها بود آقاجونم خوبه ...

الهی خدا رحمتشون کنه

اره والا نمیدونم چرا یهو اینطور میشه انگار به عزرائیل یادآوری میشه برو سراغ فلانی...

الهی خدا رحمتشون کنه اره والا نمیدونم چرا یهو اینطور میشه انگار به عزرائیل یادآوری میشه برو سراغ فلا ...

واسه من تا حالا اینطوری بوده

انگار حرفشو می زنیم بارش سبک می شه و پر می کشه

بله حتی طرف خیلی دور باشه بفکرم میاد بعد چند وقت میگن فوت شده ، پارسال پسر عموم کنا بود و حالش بد بود ، من یادمه دراز کشیده بودم یه حسی که من احساس کردم از یه انرژی که از پیشونیم باز شد و با انرژی فهمیدم یه هفته زنده هست ، و یه هفته ذیگه فوت شد، دیگه نمیدونم چی بود

واسه من تا حالا اینطوری بودهانگار حرفشو می زنیم بارش سبک می شه و پر می کشه

درسته شاید..

برای منم چند باری اینطور شد هم برای فامیل هم غریبه ...ناخودآگاه خودش و خاطرش توی ذهنم بود اما به یک هفته نرسید خبر فوت رسید

بله حتی طرف خیلی دور باشه بفکرم میاد بعد چند وقت میگن فوت شده ، پارسال پسر عموم کنا بود و حالش بد ...

آها چه جالب نمیدونم این حس هست که بتونیم کمکی کنیم یا چی...

منم هفت هشت روزی بود ناخودآگاه به یاد دکتر رحیم جراح توراکس بودم چهار سال پیش یکی از اقوام پیشش ویزیت داشت که خب خداروشکر مشکلی نبود و نیاز به مراجعه مکرر نداشت ولی باز فکر و خاطرش یهو توی ذهنم افتاد که متاسفانه دیشب خبر فوتش دیدم دوشنبه مراسم تشییع بوده...

برای چند تا فامیل هم اینطور شد شب قبل فوت به یادش بودم بعد خبر رسید الکی الکی فوت شده

یا مثلا اوایل امسال بود به یاد یکی بودم که طفلک فلانی چه طور دوری داداشش که دی پارسال خودکشی کرده تحمل میکنه و حتما خیلی ناراحته و... که یهو دو سه روزبعدش خبر خودکشی خودش به خاطر ناراحتی زیاد برای داداشش رسید...