2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز یک چیزی میگم به یادت باشه تا این لحظه رو همیشه فراموش کنی

من دوسال کنکور تجربی دادم با رتبه خوب قبول نشدم

اقوام من میگفتن تو سیب زمینی بی‌خاصیتی😂😂

همه زنگ میزدن با نچ و نوچ 

حالا؟ بعد گذشت ۵ سال از اون موقع تک تکشون برای رفت به دادگاه بدون شمردن پول بهم حق‌الوکاله میدن

با افتخار هرجا میشیننن از من یاد می‌کنند

و تازه قشنگترین نکته اینجاست؛ جزو برجسته ترین های رشته خودم و به نام شدم

چرا بهت گفتم؟ چون مسیر زندگیت قراره عوض بشه در جا و مکانی که فکرش رو نمیکنی

پس صبوری کن؛ یک روزی میرسه که تو قراره اونها رو ببینی و با خجالت بهت خیره بشن

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
عزیزم بنظر من به هیچ کس مربوط نیست روی اعتماد بنفس کار کن لبخند بزن و بنظرم برو.. چون اگه نری میگن چ ...

یغنی برم؟ اخه خیییلی خجالت میکشم چند بار کنکور دادم 

یه مورد ازدواجم بخاطر درس رد کردم همون موقع بهم گفتن یه روزی پشیمون میشی و فلان

یغنی برم؟ اخه خیییلی خجالت میکشم چند بار کنکور دادم یه مورد ازدواجم بخاطر درس رد کردم همون موقع بهم ...

آره برو اگه نری می‌فهمن که خجالت میکشی و نمیخوای بری ببین  سعی کن جوری با اعتماد بنفس بری تو اون جمع و با همه حرف بزنی و بخندی و.. که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده ولی اگه بری و گوشه گیر شی و خجالت بکشی تو جمع شرکت کنی نقطه ضعف دستشون میدی حتما برو و اصلا خجالت نکش

عزیز یک چیزی میگم به یادت باشه تا این لحظه رو همیشه فراموش کنیمن دوسال کنکور تجربی دادم با رتبه خوب ...

چشام اشکی شد 

مرسی 

خداکنه درست بشه . بخاطر مشکلاتم نتونستم درس بخونم این کنکور پنجمه منه 

چشام اشکی شد مرسی خداکنه درست بشه . بخاطر مشکلاتم نتونستم درس بخونم این کنکور پنجمه منه

برنامه تو نهایتا یا دکتری بوده یا پرستاری

شاید برنامه خدا برای تو یک بیزینس موفق و زبون زد باشه

هیچ چیزی اونقدر دور نیست که به دستت نرسه

اگه‌در جایی تلاش می‌کنی و نمیشه یادت باشه چون خدا گوشاش رو گرفته آرزوهات رو نشونه

ولاغیر‌ اون بهشتی که قراره بهت بده رو با آرزوهات ممکنه از دست بدی

برو مهمونی عشق کن

هرکی هرچی گفت با خودت تکرار کن روزی در تاریخ هست که‌ من قراره جایی که گریه کرده بودم؛ قهقه خوشحالی بزنم

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
نمیتونم همین الانم حالم بده

ببین درکت میکنم واسه من هم اتفاق مشابهی افتاده... اونموقع منم نمیخواستم برم بیرون و تو جمع ها شرکت کنم حس میکردم همه قراره مسخرم کنن ولی مادرم بهم قوت قلب داد و بهم کمک کرد اگه اون بهم نمی‌گفت که روی اعتماد بنفس کار کنم و حرف مردم برام مهم نباشه من الان نابود شده بودم و یه آدم منزوی و تنها که سمت هیچ کس نمی‌رفت..  چه شبها که می‌نشستم گریه میکردم تا صبح.. ولی الان حالم خیلی بهتره و حرف مردم برام مهم نیست هر کی هرچی میگفت میخندیدم روشون یا اگه بی احترامی میکردن جوابشون رو میدادم، انشاءالله اینبار کنکور رو قبول میشی و بهشون ثابت میکنی که میتونی❤️😘

ببین درکت میکنم واسه من هم اتفاق مشابهی افتاده... اونموقع منم نمیخواستم برم بیرون و تو جمع ها شرکت ک ...

ههه مامان منم ولم کرده خودش رفته بیرون 

اصلا پشتم نیست 

انقدر افکار خودکشیم زیاده نمی دونم چیکار کنم 

ههه مامان منم ولم کرده خودش رفته بیرون اصلا پشتم نیست انقدر افکار خودکشیم زیاده نمی دونم چیکار کنم

منم پدرم اصلا اصلا پشتم نبود اصلا من براش مهم نبودم دوستامم که یکی از یکی بدتر اصلا دوست نبودن، ولی سعی کردم و تونستم مطمئنم تو هم میتونی🌺