2777
2789
عنوان

انتخاب رشتهه اس تورو خدا بیان کمک

82 بازدید | 13 پست

بچه ها من امسال باید انتخاب رشته کنم رشته های مهندسی و می بینم همه میگن حقوقش کمه یا استخدامی سخته حتی پیراپزشکی مث مامایی و پرستاری ام میگن ازمون استخدامی خیلی سخته و کسی رتبه نمی یاره ب جز سهمیه ای ها می خواستم روانشناسی بخونم گفتن اگه ارشد بخوای بالینی بخونی مث کنکور سخته با لیسانسم کار نمیدن بهت خودم تجربی ام تداوم ۴۸۰۰ بدبختی امتحانای خرداد ب جز ۳ تا بقیه رو نتونستم بدم دیپلم دی می دن 

حالا چی کار کنم ب نظرتون کدوم رشته خوبه؟♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه خودت چیه مثلا دوست داری تو مهندسی ها بری یه چیز خوب یا تو شاخه های همون پزشکی و اینا چون با ای ...

راستش علاقه ام رو مامایی و پرستاری بود ولی وقتی دیدم آزمون استخدامیشون سخته پشیمون شدم مهندسی ها  و رشته های دیگر هم دوست دارم ولی هر کدوم درآمد بهتر و استخدام راحت تر داشته باشه و یا بدون  استخدام پذیرش داشته باشه علاقه ام بیشتره 

هر رشته ای بخونی باید آزمون بدی تا استخدام بشی ولی با این تراز فقط آزاد و پیام نور رشته های بدون کنک ...

اگه آزاد باشه راضیم متاسفانه کل ترسم از ازمون استخدامی هست می ترسم مث بقیه قبول نشم و تو خونه بشینم

راستش علاقه ام رو مامایی و پرستاری بود ولی وقتی دیدم آزمون استخدامیشون سخته پشیمون شدم مهندسی ها و ...

اول از اینکه چی کلا میتونی بری بگم که هر رشته ای بری سختی خودشو داره توی زمینه رشته های مربوط به علوم پزشکی همشون استخدامیا سختن تو مهندسی ها هم معمولا موقعیت شغلی کمتر برات ایجاد میشه در کل اینو بدون که هر رشته ای سختی خودشو داره و هیچکدوم خب راحت نیست نیاز به تلاش داره 

و در رابطه با اینکه چی میتونی و بری چی بهتره 

با این تراز اصلا پیراپزشکی ها که مثلا همون مامایی و پرستاری ای که در نظر داری رو نمیاری ولی میتونی بری کاردانی بخونی یکسری پیراپزشکی ها مثل پرستاری مامایی هوشبری علوم ازمایشگاهی بهداشت و اینا کاردانی دارن کاردانی در واقع فوق دیپلم میخونی بعد میری لیسانس میگیری و تعهدی ان در کل برای اینا شانس داری به این شکل 

ولی اگه دوست نداری کاردانی برای رشته های علوم پایه شانس داری مثل زیست سلولی مولکولی میکروبیولوژی و ازین دسته که بهترینش همون زیست سلولی مولکولیه و باید بگم تو ایران شاید موقعیت شغلی هم باز برای این رشته های علوم پایه کم باشه ولی مثلا همین زیست سلولی مولکولی برای مهاجرت عالیه 

تو مهندسی ها هم الان ای تی و کامپیوتر و این چیزا رو بورسه اگه انتخابت از مهندسی ها هست به نظرم مهندسی کامپیوتر از همش بهتره 

به روانشناسی و زبان و رشته های این مدلی هم میشه فکر کرد باز 

ولی اونارو تا یه مقطعی باید ادامه بدی و حالا دردسرای خودش 

اول از اینکه چی کلا میتونی بری بگم که هر رشته ای بری سختی خودشو داره توی زمینه رشته های مربوط به علو ...

مممنونم من شنیده بودم علوم آزمایشگاهی بدون کنکور هم دانشگاه آزاد داره

مممنونم من شنیده بودم علوم آزمایشگاهی بدون کنکور هم دانشگاه آزاد داره

بدون کنکور هست همون کاردانی ولی دانشگاه های دولتی 

که باید بدی یه انتخاب رشته درست برات انجام بدن که قبول شی