kopmm مدیر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 3503 عنوان شغل 🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 130 پست بنظرتون خرید فروش چی خوبه سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم 1404/06/07 | 01:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kopmm مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 3503 😑😑😑برو هر کاری دلت میخواد بکن ت ادم نمیشی چشممممممممم 😂بعد بگو گوش به حرف نمیدی😂 سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10511 بیا بزنیمش باهم خخخخخخ 😭😭😭😅😅بریم بزنیم من ک خسته شدم از دستش انقدر زبان نفهمه😭😭💔مخم رد داده این ب این بچگی این و چ ب این کارا چرا نمیفهمه ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10511 چشممممممممم 😂بعد بگو گوش به حرف نمیدی😂 دهن منو باز نکن بزار من خفه بمونم و گرنه خودم و خودت رو بت هم تعلیق میکنمی ذره بچه برا من زبان درازی میکنه ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
kopmm مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 3503 دهن منو باز نکن بزار من خفه بمونم و گرنه خودم و خودت رو بت هم تعلیق میکنمی ذره بچه برا من زبان درازی ... اصن بحثو عوض کن😐😂 سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10511 اصن بحثو عوض کن😐😂 رو اعصاب من اسکی نروووووو😑😑 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14411 😭😭😭😅😅بریم بزنیم من ک خسته شدم از دستش انقدر زبان نفهمه😭😭💔مخم رد داده این ب این بچگی این و چ ... ریم بزنیم من با دمپاییام توام جارو رو بردار و بیار « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
kopmm مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 3503 رو اعصاب من اسکی نروووووو😑😑 بیا یکم حرف بزنم آروم میشی😐😂 سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10511 ریم بزنیم من با دمپاییام توام جارو رو بردار و بیار من دسته بیل بر میدارم میام ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10511 بیا یکم حرف بزنم آروم میشی😐😂 ت حرف میزنی من دلم میخواد برم خودکشی کنم بعد آروم بشم😳😳😐😐😅💔انقدر ماشاالله هر چی میگم نمی فهمی ک دلم میخواد خودم رو از بالای ساختمون بندازم پایین 😅😅😂😂💔واقعا میگن ادمای بی عقل باعث میشن ادمای عاقل از زندگی سیر بشن تویی😂😂💔 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14411 بیا یکم حرف بزنم آروم میشی😐😂 کتک میخوای بیا یا من بحرف ادمت کنم « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
kopmm مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 3503 ت حرف میزنی من دلم میخواد برم خودکشی کنم بعد آروم بشم😳😳😐😐😅💔انقدر ماشاالله هر چی میگم نمی فهمی ... شاید آروم شدی😂 سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14411 ت حرف میزنی من دلم میخواد برم خودکشی کنم بعد آروم بشم😳😳😐😐😅💔انقدر ماشاالله هر چی میگم نمی فهمی ... بی عقل و نادان با این همه معلومات . هی میزنه سوال بپرسید..خخخ « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
kopmm مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 3503 کتک میخوای بیا یا من بحرف ادمت کنم تو شاد؟😂 سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14411 تو شاد؟😂 اونجا مدیریتش دست .پنج نفره خخخخمیخای شت و پت شی « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14411 شاید آروم شدی😂 هیییی .ببند « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔