2777
2789
بیا بزنیمش باهم خخخخخخ

😭😭😭😅😅بریم بزنیم 

من ک خسته شدم از دستش انقدر زبان نفهمه😭😭💔مخم رد داده 

این ب این بچگی این و چ ب این کارا چرا نمیفهمه 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشممممممممم 😂بعد بگو گوش به حرف نمیدی😂

دهن منو باز نکن 

بزار من خفه بمونم و گرنه خودم و خودت رو بت هم تعلیق میکنم

ی ذره بچه برا من زبان درازی میکنه

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

دهن منو باز نکن بزار من خفه بمونم و گرنه خودم و خودت رو بت هم تعلیق میکنمی ذره بچه برا من زبان درازی ...

اصن بحثو عوض کن😐😂

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

😭😭😭😅😅بریم بزنیم من ک خسته شدم از دستش انقدر زبان نفهمه😭😭💔مخم رد داده این ب این بچگی این و چ ...

ریم  بزنیم من با دمپاییام 

توام جارو رو بردار و بیار

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

ریم بزنیم من با دمپاییام توام جارو رو بردار و بیار

من دسته بیل بر میدارم میام

بیا یکم حرف بزنم آروم میشی😐😂

ت حرف میزنی من دلم میخواد برم خودکشی کنم بعد آروم بشم😳😳😐😐😅💔انقدر ماشاالله هر چی میگم نمی فهمی ک دلم میخواد خودم رو از بالای ساختمون بندازم پایین 

😅😅😂😂💔واقعا میگن ادمای بی عقل باعث میشن ادمای عاقل از زندگی سیر بشن تویی😂😂💔

بیا یکم حرف بزنم آروم میشی😐😂

کتک میخوای 

بیا یا من بحرف ادمت کنم

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

ت حرف میزنی من دلم میخواد برم خودکشی کنم بعد آروم بشم😳😳😐😐😅💔انقدر ماشاالله هر چی میگم نمی فهمی ...

شاید آروم شدی😂

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

ت حرف میزنی من دلم میخواد برم خودکشی کنم بعد آروم بشم😳😳😐😐😅💔انقدر ماشاالله هر چی میگم نمی فهمی ...

بی عقل و نادان 

با این همه معلومات . هی میزنه سوال بپرسید..خخخ

تو شاد؟😂

اونجا مدیریتش دست .پنج نفره خخخخ

میخای شت و پت شی