2777
2789
بیا بزنیمش باهم خخخخخخ

😭😭😭😅😅بریم بزنیم 

من ک خسته شدم از دستش انقدر زبان نفهمه😭😭💔مخم رد داده 

این ب این بچگی این و چ ب این کارا چرا نمیفهمه 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشممممممممم 😂بعد بگو گوش به حرف نمیدی😂

دهن منو باز نکن 

بزار من خفه بمونم و گرنه خودم و خودت رو بت هم تعلیق میکنم

ی ذره بچه برا من زبان درازی میکنه

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

دهن منو باز نکن بزار من خفه بمونم و گرنه خودم و خودت رو بت هم تعلیق میکنمی ذره بچه برا من زبان درازی ...

اصن بحثو عوض کن😐😂

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

😭😭😭😅😅بریم بزنیم من ک خسته شدم از دستش انقدر زبان نفهمه😭😭💔مخم رد داده این ب این بچگی این و چ ...

ریم  بزنیم من با دمپاییام 

توام جارو رو بردار و بیار

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

ریم بزنیم من با دمپاییام توام جارو رو بردار و بیار

من دسته بیل بر میدارم میام

بیا یکم حرف بزنم آروم میشی😐😂

ت حرف میزنی من دلم میخواد برم خودکشی کنم بعد آروم بشم😳😳😐😐😅💔انقدر ماشاالله هر چی میگم نمی فهمی ک دلم میخواد خودم رو از بالای ساختمون بندازم پایین 

😅😅😂😂💔واقعا میگن ادمای بی عقل باعث میشن ادمای عاقل از زندگی سیر بشن تویی😂😂💔

بیا یکم حرف بزنم آروم میشی😐😂

کتک میخوای 

بیا یا من بحرف ادمت کنم

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

ت حرف میزنی من دلم میخواد برم خودکشی کنم بعد آروم بشم😳😳😐😐😅💔انقدر ماشاالله هر چی میگم نمی فهمی ...

شاید آروم شدی😂

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

ت حرف میزنی من دلم میخواد برم خودکشی کنم بعد آروم بشم😳😳😐😐😅💔انقدر ماشاالله هر چی میگم نمی فهمی ...

بی عقل و نادان 

با این همه معلومات . هی میزنه سوال بپرسید..خخخ

تو شاد؟😂

اونجا مدیریتش دست .پنج نفره خخخخ

میخای شت و پت شی