2777
2789
عنوان

ماشه چیست

| مشاهده متن کامل بحث + 14058 بازدید | 104 پست
اینم حرفش همین بود یجور دیگ بیان کرد😂

نه این حرفش چیزی دیگه بود....

خیلی جالبه یطور حرف میزنن دوستان که انگار بین حق و باطل میرن سمت شیطان بزرگ....

آمریکا میخواست ایرانو تجزیه کنه ولی نتونست غلطی کنه 

وگرنه بچه کشی که نشون دادن ذاتشه

این رو گذاشتن وقت حساس الان ببندم بعدن دیگه چیز مهمی توی دستمون نداریم که جهان رو تحت تاثیر قرار بده

نخیر از ترسشونه گروسی چه غلطی میکنه تو کشورمون؟امشبهم آقای قالیباف گفت دوباره جنگ میشه باید خودمدنو قوی کنیم

ببخشیدا بین مسئولین فقط رهبرو دارین بقیشونو بربزیم کنار

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا اون قبلی هادتحریم های آمریکا بود.این مال سازمان ملل هست.فقطم اقتصادی نیست. حیثیت کشور پایماله. ...

ایران سخت تر از ایناشو گذرونده 

توی 8 سال با کل جهان جنگید 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

مرسي اومدي تحليل سياسي كردي ما خون ونشر بلد مبرزين الانم ني ني سار تعليقت ميكنه كه فلسفي بودنتو به ا ...

منم تو این کشورم وعضم هم خوب نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

خوبه 🌹 پس دقیق‌تر برات میگمکه انقدر چیزا به این وحشتناکی رو عادی جلوه ندی تحریم تسلیحاتیخرید و فروش ...

خب حالا خودت بگو کدوم یکی از اینا قرارع اضافه شه؟؟؟

تقریبا همه ی اینا با تحریما آمریکا بوده بزرگوار...

عزیز من ، اصلا تحریم ها هنوز اجرا نشده چطور میگی مال اینه؟؟؟بله خودتم میگی تا اسمش اومد دلالا با اسم ...

در عرض 3 ماه طلا دو برابر شد توی زمستون قبل اون موقع که ماشه نبود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

فقط اونایی که اومدن بحث میکنن😂😂😂😂

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

نه این حرفش چیزی دیگه بود....خیلی جالبه یطور حرف میزنن دوستان که انگار بین حق و باطل میرن سمت شیطان ...

تجزیه بکنه که چی گیرش بیاد خدایی خودتون خندتون نمیگیره طرف ابر قدرته نونشو از ما میگیره یا ابشو😂