2777
2789
عنوان

ماشه چیست

14051 بازدید | 104 پست

تحریم هایی که با قرار داد برجام برداشته شد باز برگردونن و بشه مول قبل برجام ثاما توی این سال ها خیلی از اون تحریم ها برگشته و چیزی نمونده دیگه پس فقط برای ترساندن بود و برای این بود که برن با هم مذاکره 

ماشه هفت سال پیش چکانده شد!

آمریکا پنجم نوامبر ۲۰۱۸ ،تحریم‌هایی را که تحت برجام لغو یا تعلیق شده بودند، به طور کامل علیه ایران برگرداند. این تحریم‌ها، سخت‌ترین فشار اقتصادی علیه ایران بود و بیش از ۱۵۰۰ تحریم را فعال کرد.

هفت سال از آن می‌گذرد و آمریکا کاری را که می‌توانست کرد اما نتیجه نگرفت.

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

حق ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره نتیجه رو توی چی ببینیم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اون چسه نفتم دیگه کسی نمیخره

😂

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️