2821
2789
عنوان

ماشه چیست

14112 بازدید | 104 پست

تحریم هایی که با قرار داد برجام برداشته شد باز برگردونن و بشه مول قبل برجام ثاما توی این سال ها خیلی از اون تحریم ها برگشته و چیزی نمونده دیگه پس فقط برای ترساندن بود و برای این بود که برن با هم مذاکره 

ماشه هفت سال پیش چکانده شد!

آمریکا پنجم نوامبر ۲۰۱۸ ،تحریم‌هایی را که تحت برجام لغو یا تعلیق شده بودند، به طور کامل علیه ایران برگرداند. این تحریم‌ها، سخت‌ترین فشار اقتصادی علیه ایران بود و بیش از ۱۵۰۰ تحریم را فعال کرد.

هفت سال از آن می‌گذرد و آمریکا کاری را که می‌توانست کرد اما نتیجه نگرفت.

مربی بدنسازی و پیلاتس

حق ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی داره نتیجه رو توی چی ببینیم 

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

اون چسه نفتم دیگه کسی نمیخره

😂

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز