2777
2789

سامسونگ 07  ا گلکسی 6 تمن

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حافظه داخلی اش چقدره؟

32 ولی  رم  میخوره

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

ببین اول باید بگی استفاده ت چیه ازش!!منظور اینکه برای بازی میخوای یا مثلا وبگردی,گرافیک یا مقداره حافظه ای ک میخوای رو بگی تا اون موقع ی راهنمایی تقریبا درست هم دریافت کنی

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

حافظه داخلی اش چقدره؟

خیلیییییییییییی سگ   جونه جرش بدی هم چیزیش نمیشه از  فولاده  انگار

چی؟ سامسونگ a۷؟

اره

تبلته

برای بازی ، برای دخترم

ببخشید دیر ج دادم آخه ما برقامون ک میره پشت بندش آب+آنتن های موبایل هم میرن برای مرخصی ساعتی🤦‍♂️بگذریم'اگر دخترخانومتون درحده معقول میخواد باهاش بازی کنه و شماهم دنبال ی خریده اقتصادی هستید شئومی پد ۶ اندروید۱۳که به محض روشن شدن به۱۴بروزرسانی میشه و فست شارژه۳۳واتی هم داره + ردمی پد seهم خوبه بدنه آلمینیومی ۸گیگ رم۴تا اسپیکرم داره بدنه ش جوریه ک اگر دخترتون باخت مثلا تو یه بازی و کوبیدش زمین تا۳باره اول چیزیش احتمالا نمیشه

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام