2777
2789

سامسونگ 07  ا گلکسی 6 تمن

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حافظه داخلی اش چقدره؟

32 ولی  رم  میخوره

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

ببین اول باید بگی استفاده ت چیه ازش!!منظور اینکه برای بازی میخوای یا مثلا وبگردی,گرافیک یا مقداره حافظه ای ک میخوای رو بگی تا اون موقع ی راهنمایی تقریبا درست هم دریافت کنی

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

حافظه داخلی اش چقدره؟

خیلیییییییییییی سگ   جونه جرش بدی هم چیزیش نمیشه از  فولاده  انگار

چی؟ سامسونگ a۷؟

اره

تبلته

برای بازی ، برای دخترم

ببخشید دیر ج دادم آخه ما برقامون ک میره پشت بندش آب+آنتن های موبایل هم میرن برای مرخصی ساعتی🤦‍♂️بگذریم'اگر دخترخانومتون درحده معقول میخواد باهاش بازی کنه و شماهم دنبال ی خریده اقتصادی هستید شئومی پد ۶ اندروید۱۳که به محض روشن شدن به۱۴بروزرسانی میشه و فست شارژه۳۳واتی هم داره + ردمی پد seهم خوبه بدنه آلمینیومی ۸گیگ رم۴تا اسپیکرم داره بدنه ش جوریه ک اگر دخترتون باخت مثلا تو یه بازی و کوبیدش زمین تا۳باره اول چیزیش احتمالا نمیشه

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام