2777
2789
عنوان

بیاین ی چیزی بتعریفم.ماریانام.

1393 بازدید | 66 پست

نامزدم سربازه چن روز پیش گف عیدی بهمون ی کیسه برنج یه روغن ی جعبه شیرینی س تا مرغ دادن

امروز صب مادرشوهرم اینا اومده بودن عید دیدنی من دیر اومدم یکم پیششون چون داشتم حاضر میشدم اینا هم ی کیسه برنج و با یدونه مرغو و شیرینی رو اورده بودن کنار کابینت گذاشته بودن

مامانم اینا هم کنجکاوی نکرده بودن 

بگین خب😐

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم نشستم پیششون تا یکم گذشت پدرشوهرم گف ماری اون تو مرغه خراب میشه بزار یخچال منم گذاشتم پدرشوهرم ب بابام گف واسه ماری اوردیم

حس کردم میخان ب اسم خودشون بگن

بعد نه گذاشتم ن برداشتم گفتم مامان جون اینا از کلانتری میلاده ی لحظه انگار شوکه شده باشه نگام کرد چن ثانیه بعد گف اره

بعد نه گذاشتم ن برداشتم گفتم مامان جون اینا از کلانتری میلاده ی لحظه انگار شوکه شده باشه نگام کرد چن ...

وایییی چرا گفتی

سنگ رو یخش کردی 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

از مامانم اینا بعد رفتنشون پرسیدم شما نپرسیدین اینا چیه مامانم گف فک کردم شیرینی و اجیل ایناس

از بابامم پرسیدم اونا نگفتن اینا از محل عیدیه سربازیه بایام گف نه دیدی ک گفتن واسه ماری اوردیم

بعد نه گذاشتم ن برداشتم گفتم مامان جون اینا از کلانتری میلاده ی لحظه انگار شوکه شده باشه نگام کرد چن ...

ببخشید ولی کارت خیلی بد بوده شاید نداشتن بیارن دلشونو شکوندی ...

😍خدا جونم شکرت بخاطر همه چیز😍