2777
2789
عنوان

بیاین ی چیزی بتعریفم.ماریانام.

1393 بازدید | 66 پست

نامزدم سربازه چن روز پیش گف عیدی بهمون ی کیسه برنج یه روغن ی جعبه شیرینی س تا مرغ دادن

امروز صب مادرشوهرم اینا اومده بودن عید دیدنی من دیر اومدم یکم پیششون چون داشتم حاضر میشدم اینا هم ی کیسه برنج و با یدونه مرغو و شیرینی رو اورده بودن کنار کابینت گذاشته بودن

مامانم اینا هم کنجکاوی نکرده بودن 

بگین خب😐

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم نشستم پیششون تا یکم گذشت پدرشوهرم گف ماری اون تو مرغه خراب میشه بزار یخچال منم گذاشتم پدرشوهرم ب بابام گف واسه ماری اوردیم

حس کردم میخان ب اسم خودشون بگن

بعد نه گذاشتم ن برداشتم گفتم مامان جون اینا از کلانتری میلاده ی لحظه انگار شوکه شده باشه نگام کرد چن ثانیه بعد گف اره

بعد نه گذاشتم ن برداشتم گفتم مامان جون اینا از کلانتری میلاده ی لحظه انگار شوکه شده باشه نگام کرد چن ...

وایییی چرا گفتی

سنگ رو یخش کردی 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

از مامانم اینا بعد رفتنشون پرسیدم شما نپرسیدین اینا چیه مامانم گف فک کردم شیرینی و اجیل ایناس

از بابامم پرسیدم اونا نگفتن اینا از محل عیدیه سربازیه بایام گف نه دیدی ک گفتن واسه ماری اوردیم

بعد نه گذاشتم ن برداشتم گفتم مامان جون اینا از کلانتری میلاده ی لحظه انگار شوکه شده باشه نگام کرد چن ...

ببخشید ولی کارت خیلی بد بوده شاید نداشتن بیارن دلشونو شکوندی ...

😍خدا جونم شکرت بخاطر همه چیز😍