2777
2789
عنوان

۲۲ سالم شد ❤+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2408 بازدید | 107 پست
تولدت مبارک عزیزم امیدوارم همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه

ممنون خانوم مهربون و گل از نبریکت عیدت مبارک ❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تولدت مبارک عزیزم 

ممنون خانون گل مهربون ❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
تولدت مبارک عزیزم انشالله صدو بیست ساله شی و به همه ارزوهات برسی😍😍😍😍😍😍 شمع فوت کردی منم یاد ک ...

عشقم 😄😄😍😍خدا کنه زودتر نی نی دار بشی ❤❤❤ایشالا تولدشو من بهت تبربک بگم 😘😘😘

مباركه مباركه عزيزم

عمه دوستم 😅😅😅😍😍

بیا یه ماچ بده 😜😜😜

والا اینم عجیب نیس توی سایت😁

16+20 البته😊

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ای جانم تولدت مبارکککک،100 ساله شی😍😍 مامان منم 3ام تولدشه

عزیززز دلم تولد مامانت مبارک ❤❤❤❤

ممنون خانوم شمالی ❤❤💘💘